Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil Van Dijk: Υπερενθουσιασμένος, αφοσιωμένος και φιλόδοξος!

Virgil Van Dijk: Υπερενθουσιασμένος, αφοσιωμένος και φιλόδοξος!

van dijk

Είναι πλέον γεγονός! Ο Virgil Van Dijk αποτελεί και επίσημα το νέο νούμερο 4 της Liverpool, ολοκληρώνοντας την μεταγραφή του από τους Saints! Μετά από ένα σίριαλ μηνών και πολλών επεισοδίων, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει το νέο «βράχο» των Reds και πριν πατήσει για πρώτη φορά το χορτάρι ως παίκτης της Liverpool, o Van Dijk έδωσε την πρώτη μεγάλη του συνέντευξη στο LFC TV!

«Νιώθω φανταστικά που είμαι παίκτης της Liverpool, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω!» ήταν τα πρώτα λόγια του Van Dijk στην κάμερα του liverpoolfc.com, για να ερωτηθεί αμέσως γιατί θεώρησε τη Liverpool τον σωστό προορισμό για εκείνον.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι το μέγεθος του συλλόγου, η κουλτούρα του, οι παίκτες, ο προπονητής και προφανώς και ο κόσμος, που κάνουν τον σύλλογο τόσο ξεχωριστό. Με την ιστορία της ομάδας και όλα γύρω της, ακόμα και το προπονητικό κέντρο είναι ένα τέλειο ζευγάρωμα για εμένα και την οικογένειά μου. Όλοι ξέρουν επίσης από την οπτική της Liverpool πως είναι να δουλεύεις με τον Jurgen Klopp. Πόσο ζωντανός άνθρωπος είναι, μπορεί να κάνει τους παίκτες καλύτερους και να τους δώσει αυτοπεποίθηση. Απλά μου ταιριάζει. Μπορεί να με κάνει καλύτερο παίκτη και ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!» πρόσθεσε ο Van Dijk. «Νιώθω ότι αυτή η μεταγραφή απλά είναι σωστή! Προφανώς είναι πολλά χρήματα στη μέση, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, κανείς δεν μπορεί. Είναι απλά η αγορά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά και να κάνω τα καλά πράγματα, αυτά που μπορώ να κάνω, στο 100% τους. Αυτό θα το κάνω σίγουρα.»

Τι μπορεί όμως να προσφέρει στην Liverpool o Virgil;

«Είμαι ομιλητικός αμυντικός. Προφανώς πολύ ψηλός» σχολίασε ο Van Dijk. «Μου αρέσει να ελέγχο την αμυντική γραμμή και να έχω την μπάλα στα πόδια μου. Μου αρέσει να παίζω με την μπάλα από πίσω, να βοηθάω στο χτίσιμο και να είμαι άνετος με την μπάλα στα πόδια. Προφανώς και υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορώ να βελτιώσω, αλλά νομίζω ότι θα με βοηθήσει και ο προπονητής με αυτό. Νομίζω είναι η σωστή στιγμή για εμένα να είμαι εδώ και να βελτιωθώ σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού μου. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου.»

van dijk klopp
Van Dijk και Klopp στην πρώτη προπόνηση του Ολλανδού στο Melwood

Επόμενο θέμα για το οποίο μίλησε ήταν το Anfield, στο οποίο έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος δύο φορές στο παρελθόν.

«Νομίζω ότι είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι απίστευτο γήπεδο και τώρα πια το σπίτι μου!»  είπε ο Virgil. «Ανυπομονώ να παίξω και ιδιαίτερα ως γηπεδούχος. Θα είναι ωραία, ειδικά το βράδυ και στις Ευρωπαϊκές νύχτες. Προφανώς και έχω παίξει και με την Celtic στο Champions League και είναι πολύ ξεχωριστή διοργάνωση. Η Liverpool είναι εκεί και ανυπομονώ και γι’αυτό. Ανυπομονώ για τα πάντα βασικά! Όλα είναι τέλεια, η ομάδα, το στάδιο, το προπονητικό κέντρο, οι εγκαταστάσεις, ο κόσμος που δουλεύει στον σύλλογο, ο κόσμος της πόλης, η πόλη, οι φίλαθλοι! Είναι απλά το τέλειο μέρος για εμένα και την οικογένειά μου» πρόσθεσε ο… υπερενθουσιασμένος Van Dijk.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έχω να αντιμετωπίσω άλλο την επιθετική γραμμή της ομάδας!» συνέχισε ο VvD. «To είδα και με τα μάτια μου τον Νοέμβριο, υπάρχει πολλή ποιότητα μπροστά. Όλη η ομάδα είναι γεμάτη ποιότητα, το έχουν δείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από την πρόοδο της ομάδας κάτω από τον Jurgen Klopp. Έχει κάνει πολλά και η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη. Ελπίζω να βοηθήσω σε αυτό και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά!»

Τέλος, ποιο είναι οι στόχοι του νέου #4 της ομάδας και γιατί διάλεξε αυτό το νούμερο;

«Είχα το #4 στην Groningen όταν ήμουν στην Ολλανδία, οπότε ήμουν πάντα… φαν αυτού του αριθμού. Δυστυχώς στην Southampton ο καλός μου φίλους Jordy Clasie είχε το 4, οπότε δεν μπορούσα να το πάρω από αυτόν! Απλά μου αρέσει το 4 και ξέρω ότι ο Sami Hyypia το είχε και είχε παίξει μάλιστα και στην ομάδα που έπαιξα 10 χρόνια στην Ολλανδία, την Willem II, οπότε είναι κάτι ξεχωριστό!» είπε ο Van Dijk.

«Οι στόχοι μου είναι απλοί. Να κερδίσω τίτλους. Όλοι θέλουν να κερδίζουν τίτλους και με την ομάδα που έχουμε και την βελτίωσή της, νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτό. Θα δουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον! Εγω είμαι έτοιμος και νιώθω έτοιμος να συμβάλλω στην ομάδα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και όταν πάρω την ευκαιρία μου να μπω μέσα και να παίξω. Νιώθω έτοιμος! Θα δουλέψω σκληρά, κάθε μέρα. Θα δώσω τα πάντα ώστε να κρατήσω το μηδέν στην άμυνα και να είμαι και κίνδυνος επιθετικά. Ό,τι έχω θα το δίνω κάθε παιχνίδι!» υποσχέθηκε ο Oλλανδός αμυντικός και εμείς του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην νέα του αρχή στους Reds!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com