Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θέλει Coutinho ο Mourinho στην United;

Θέλει Coutinho ο Mourinho στην United;

Και αν φύγει ο Coutinho, τι γίνεται μετά;

Ακόμα δεν μπήκε η νέα χρονιά και υπάρχει διάθεση από μερίδα τύπου μεσογειακής χώρας που βρέχεται από τον Ατλαντικό στα βόρεια να μπλέξει τον Coutinho σε νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αυτή τη φορά είναι η Don Balon που γράφει ότι ο Mourinho ενδιαφέρεται για τον Φίλιππα.

Σύμφωνα με την γνωστή αυτή κουτσομπόλα εφημερίδα, η άρνηση της Liverpool να παραχωρήσει τον παίκτη στην Barcelona, έχει δώσει χώρο στην United να χωθεί στην μάχη για την απόκτησή του μαζί με την Paris Saint-Germain. Μάλιστα, ο Mourinho είναι αναμφισβήτητα θαυμαστής του Βραζιλιάνου άσου.

Διαφήμιση της Nike για τον Coutinho.
Μέχρι και στην United στέλνουν τον Coutinho

Ωστόσο, ευτυχώς υπάρχει η λογική παραδοχή ότι η Liverpool δεν θα παραχωρήσει τον Coutinho σε αντίπαλο της ομάδας στην Premier League – και ιδίως την United. Πάλι καλά, διότι είμαι από ξενύχτι με κάμποσο σκοτς στο στομάχι μου και δεν αντέχω είναι η πρώτη μέρα του χρόνου και θέλω να ελπίζω ότι τουλάχιστον όταν γράφεται κάτι τουλάχιστον χαζό, από κάτω θα υπάρχει μία μικρή παραδοχή. Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσουν αυτού του είδους τα σενάρια, αλλά τουλάχιστον παραδεχτείτε το στα ψιλά γράμματα. Καλή χρονιά και από μένα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com