Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός για δύο εβδομάδες ο Mohamed Salah!

Εκτός για δύο εβδομάδες ο Mohamed Salah!

salah

Δεν μπήκε ιδανικά για τον Mohamed Salah το 2018. Ο Jurgen Klopp είδε τον άνθρωπο που γύρισε μόνος του το παιχνίδι με την Leicester αφού πρώτα έγραψε ιστορία με τα χρώματα της Liverpool, να αποχωρεί κουτσαίνοντας και το αποτέλεσμα του τραυματισμού αυτού δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ των Reds αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο του ο οποίος θα του στερήσει τη συμμετοχή από τον σημερινό παιχνίδι με την Burnley αλλά και όχι μόνο.

Η περίοδος αποθεραπείας αποτιμάται τουλάχιστον σε δύο εβδομάδες και για αυτόν τον λόγο, ο Mo Salah θα χάσει σίγουρα τόσο το σημερινό όσο και το παιχνίδι της Παρασκευής με την Everton για το FA Cup, στοχεύοντας να επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με την ομάδα της Manchester City, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου του 2018.

O Salah αποχώρισε με πρόβλημα από τη χθεσινή αναμέτρηση
O Salah αποχώρισε με πρόβλημα από τη χθεσινή αναμέτρηση

Ο Salah θα βρεθεί στην Γκάνα πάντως, όπου μαζί με τον Sadio Mane διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή για το 2017, κάτι που σημαίνει ότι και οι δυο παίκτες δεν θα βρεθούν στην ομάδα του αγώνα με την Everton. O Salah θα υποβληθεί σε θεραπεία και επαναληπτικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες, ώστε να φανεί αν θα μπορεί να στοχεύσει το παιχνίδι με την Manchester City ή αν η απουσία του θα κρατήσει ακόμα περισσότερο, με τις πρώτες απόψεις πάντως να μην μιλάνε για τόσο σοβαρό ζήτημα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com