Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Thornley: «H United θα πλήρωνε περισσότερα για τον Virgil Van Dijk.»

Thornley: «H United θα πλήρωνε περισσότερα για τον Virgil Van Dijk.»

Πολύ κοντά στο Etihad παρουσιάζεται σήμερα ο Van Dijk

Ο Ben Thornley, πρώην παίκτης της Manchester United ,πιστεύει ότι η ομάδα του θα εξαναγκαζόταν να πληρώσει περισσότερα για τον Van Dijk αν ήθελε να μπει και αυτή στο παιχνίδι της απόκτησης του. Υπερασπίσθηκε μάλιστα τον Jurgen Klopp, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασκήσει κριτική για τα υψηλά ποσά που δαπανούν οι ομάδες για την απόκτηση παικτών.

Ο Thornley, υπογράμμισε επίσης ότι ο Van Dijk είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από αυτούς που διαθέτει ήδη στο roster της η Liverpool. «Κυνηγούσαν για καιρό τον Virgil Van Dijk ,δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, όπως τον ήθελαν και άλλες ομάδες.» δήλωσε στην MUTV. «Η Liverpool δεν έκανε ποτέ πίσω στην επιθυμία της να τον αποκτήσει και αυτό μέτρησε πολύ για τον παίκτη.» συνέχισε.

Ο Van Dijk πήρε εν τέλει τη μετεγγραφή που ήθελε


«Νιώθω πάντως ότι αν ήθελε να τον αποκτήσει και η Manchester United, θα έπρεπε να πληρώσει 5 με 10 εκ. λίρες περισσότερα τουλάχιστον. Πήραν λοιπόν τον παίκτη που ήθελαν, αν και πλήρωσαν πολλά γι’ αυτόν, αλλά είναι σίγουρα καλύτερος από το δυναμικό που έχουν ήδη στη διάθεση τους.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com