Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Don Hutchinson: «O Salah είναι η μεταγραφή της σαιζόν»

Don Hutchinson: «O Salah είναι η μεταγραφή της σαιζόν»

salah

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε ο Salah εναντίον της Leicester, έφτασε στον αριθμό 23- σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ του Roger Hunt από τη σαιζόν 1961/62, για τα περισσότερα τέρματα στο πρώτο μισό της σαιζόν.

» Ο Μο Salah είναι σίγουρα η μεταγραφή της σαιζόν, αν και κάποιοι μπορεί να αναφέρουν και τον Alvaro Morata» είπε ο Hutchinson στο Goals on Sunday. «Τον είχα παρακολουθήσει αρκετά όσο έπαιζε στη Roma ,κι αν εξαιρέσουμε τον Radja Nainggolan, ο Salah ήταν ο καλύτερος παίκτης τους.» είπε ο πρώην παίκτης των Κόκκινων.

«Ο τρόπος όμως με τον οποίο έκανε αισθητή την παρουσία του εδώ από την πρώτη στιγμή, σημειώνοντας ήδη 23 γκολ, είναι εκπληκτικός. Το Σάββατο θα μπορούσε να βάλει 4. Χάνει ευκαιρίες , και αυτό δείχνει πόσο καλός είναι, αν και μπορεί αυτό που λέω να σας φαίνεται αντιφατικό. Βρίσκεται πάντα σε θέσεις από τις οποίες μπορεί να σκοράρει, και στον τελευταίο του αγώνα, πέτυχε δύο υπέροχα γκολ, παρά τις χαμένες ευκαιρίες.»

salah

«Για όποιον παρακολουθήσει προσεκτικά τον Salah θα διαπιστώσει ότι είναι ένας τύπος που μένει συνήθως στη δεξιά μεριά του γηπέδου και κάνει τα τρεξίματα του από έξω προς τα μέσα.Δεν σκονίζει πολύ τα παπούτσια του στη μικρή περιοχή, μένοντας έξω από αυτή. Και μετά στην παραμικρή υποψία για ευκαιρία, ‘εκρήγνυται’, επιταχύνει για 5 γιάρδες και συνεχίζει με τη δύναμη του.»

«Έχει ταχύτητα, ισορροπία και δύναμη, και έτσι και φύγει μακριά από σένα, έφυγε και εσύ μένεις απλά εκτός παιχνιδιού.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com