Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νεύρα των Reds για την διαφήμιση της Nike!

Νεύρα των Reds για την διαφήμιση της Nike!

Πιθανή η επιστροφή του Coutinho, το φετινό καλοκαίρι.

Οι φίλαθλοι της Liverpool εξέφρασαν τα παράπονα τους για την νέα διαφήμιση της Nike, η οποία δεν είναι καθόλου τιμητική για τους Reds.

Το Σάββατο το απόγευμα, η Nike, παρουσίασε την νέα διαφήμιση της, η οποία ενθάρρυνε τους οπαδούς της Barcelona, να παραγγείλουν την νέα εμφάνιση του Coutinho.Η διάσημη αθλητική εταιρία, θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, θα φύγει από το Anfield τον Γενάρη και θα μετακομίσει στην Βαρκελώνη.

Η διαφήμιση παρουσιάστηκε στην επίσημη σελίδα της Nike και είχε link το οποίο σε εμφάνιζε στο επίσημο site της Barcelona.

Η διαφήμιση της Nike για τον Coutinho.
Η διαφήμιση της Nike για τον Coutinho.

Η ανάρτηση έγραφε: Ο Philippe Coutinho είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο Camp Nou.Πάρε την φετινή εμφάνιση της Barcelona, με το όνομα του Βραζιλιάνου μάγου.Διαθέσιμη μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Το link για την σελίδα δεν δούλευε και μετά από λίγη ώρα η διαφήμιση διαγράφηκε.Είχε περάσει αρκετή ώρα όμως και οι φίλαθλοι της Liverpool είδαν τι είχε γίνει.
Πολύ φίλαθλοι θεώρησαν αυτοί την κίνηση ως προπαγάνδα για να πάει ο Coutinho στην Barcelona.Αρκετοί από αυτούς έστειλαν μήνυμα στον Peter Moore, λέγοντας του να κινηθεί νομικά κατά των Blaugrana.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com