Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Burnley – Liverpool (preview)

Burnley – Liverpool (preview)

H έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Burnley φιλοξενεί τη Liverpool στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο πρώτο παιχνίδι και των δύο ομάδων για το 2018.

Η ομάδα του Sean Dyche προέρχεται από 2 διαδοχικές ισοπαλίες εκτός έδρας τις τελευταίες 6 ημέρες απέναντι στις Manchester United και Huddersfield αλλά ειδικά στο Old Trafford έδειξε τα δόντια της. Μην ξεχνάμε πως και στο Anfield απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1 του Σεπτεμβρίου. Οι Clarets έχουν αρχίσει πλέον να παίρνουν βαθμούς και εντός έδρας μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος όπου ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους. Πέρυσι σε αυτό το γήπεδο νίκησαν εύκολα με 2-0 τη Liverpool στα πλαίσια της τότε δεύτερης αγωνιστικής.

Αυτό το σενάριο θέλει να αποφύγει η ομάδα του Klopp , η οποία θα είναι σίγουρα στην τετράδα μέχρι την ένερξη του αγώνα μετά την ανατροπή επί της Leicester χθες με 2-1. Bέβαια, ο Klopp προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα ώστε να μην επαναληφθεί η περυσινή συγκυρία με το 2-2 στο Stadium Of Light απέναντι στην Sunderland μόλις 48 ώρες μετά το 1-0 επί της City που είδε το Γερμανό να προβαίνει σε πολύ μικρό rotation. Αυτή δεν θα είναι η περίπτωση αύριο με τον Klopp ούτως ή άλλως να είναι ο προπονητής με τις περισσότερες αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε πως οι Reds δεν έχουν ηττηθεί επί 15 διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Burnley εναντίον Liverpool ανήμερα της πρωτοχρονιάς του 2018
Burnley εναντίον Liverpool ανήμερα της πρωτοχρονιάς του 2018

Αγωνιστικά νέα : Επιστρέφει από τιμωρία τριών αγωνιστικών ο Tarkowski, αμφίβολος ο Wood ενώ οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ward. Ερωτηματικό το rotation του Dyche. Για τους φιλοξενούμενους, εξαιρετικά αμφίβολος ο Salah, o Mignolet επιστρέφει κάτω από τα γκολποστ ενώ αναμένονται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα με τους Klavan, Wijnaldum, Alexander Arnold, Chamberlain, Solanke και Lallana να διεκδικούν όλοι θέση στο αρχικό σχήμα. Απόντες οι Moreno, Clyne, Henderson και κατά πάσα πιθανότητα ο Sturidge.

Στατιστικά : -Μόλις μία νίκη σε 7 παιχνίδια σε επίπεδο Premier League έχει η Burnley απέναντι στη Liverpool.

-H γηπεδούχος ομάδα έχει την τέταρτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. 

-Τα 21 παιχνίδια της Burnley έως τώρα έχουν τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα ως απολογισμό ομάδας. Μόλις 35.

-Η Liverpool έχει 27 γκολ σε 10 εκτός έδρας παιχνίδια. Η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα των Reds στην ιστορία τους στην Premier League στο αντίστοιχο χρονικό σημείο.

-Μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια την Πρωτοχρονιά έχει η ομάδα μας. Απέναντι στην Ipswich το 1994.

-Επί Klopp, οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει 4/18 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις μήνα Ιανουάριο.

Διαιτητής : Roger East

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com