Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με την City του Guardiola συγκρίνει την Burnley o Klopp!

Με την City του Guardiola συγκρίνει την Burnley o Klopp!

O Sean Dyche με τον Jurgen Klopp

Mε τα καλύτερα λόγια μίλησε για την αντίπαλο του στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, την ομάδα της Burnley, ο Jurgen Klopp! Ο Γερμανός τεχνικός αποθέωσε την δουλειά του Sean Dyche στην ομάδα των Clarets, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ μάλιστα πριν λίγες μόλις ημέρες είχε κάνει ένα μικρό… πέρασμα από το top 4, συγκρίνοντας το κατόρθωμά της με την επιτυχία της Manchester City του Pep Guardiola, η οποία παραμένει πρώτη και αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα!

«Δεν είναι ένα φιλικό παιχνίδι αυτό που έχουμε να δώσουμε.» είπε ο Klopp. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τρεις πόντοι που έχουμε να διεκδικήσουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα με μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλοί, οργανωμένοι. Φανταστική σεζόν. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να κολυμπήσεις με τα μεγάλα ψάρια της λίγκας και προφανώς ξέρουν να κολυμπούν αρκετά καλά. Κάθε χρονιά δημιουργείται μία νέα ιστορία και φέτος είναι η ιστορία της Burnley.»

O Pep σκόπευε να ξοδέψει μάξιμουμ 60.000.000 για τον Van Dijk
Παρόμοιο κατόρθωμα με αυτό του Guardiola στη City θεωρεί αυτό του Dyche στην Burnley o Klop..

«O φίλος μου ο Dave [Wagner], τους είχε παρομοιάσει με την City του Pep – μια απίστευτη σεζόν – και η Burnley με τον Dyche κάνουν ακριβώς το ίδιο σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Τους σέβομαι και τους εκτιμώ. Αυτό είναι. Μπορούν να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια της σεζόν εκτός από τα δικά μας. Είναι πολύ οργανωμένοι και αρκετά δύσκολος αντίπαλος.» κατέληξε ο Klopp, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι τελευταίας στιγμής θα περιμένει την διαθεσιμότητα του Mohamed Salah και των υπόλοιπων παικτών του σε ένα «ιδιαίτερης» δυσκολίας παιχνίδι.

«Δεν είχαμε ευκαιρία να προπονηθούμε κανονικά για να δω ποιος μπορεί να είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι, επομένως αυτό πρέπει να το μάθω από το ιατρικό τιμ και να σκεφτώ την ενδεκάδα μετά» ξεκαθάρισε ο Klopp. Για εμένα είναι η πιο περίεργη κατάσταση αυτή, το να έχω 2 παιχνίδια σε 3 ημέρες, αλλά το καλό είναι ότι και η Burnley είχε παιχνίδι το Σάββατο και σίγουρα έτρεξε αρκετά για να κερδίσει αυτόν τον βαθμό με την Huddersfield, οπότε είναι δίκαιο και εμείς θα είμαστε Οκ γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com