Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Να μας βοηθήσει το Anfield για 3 δύσκολες μέρες»

Klopp : «Να μας βοηθήσει το Anfield για 3 δύσκολες μέρες»

Και πως να μην χάρηκε ο Jurgen Klopp

Ο Jurgen Klopp μίλησε για τη βοήθεια που μπορεί να λάβει η ομάδα του από το Anfield ενόψει ενός τριημέρου που περιλαμβάνει δύο παιχνίδια μέσα σε 48 ώρες για τους «Κόκκινους» και όχι μόνο.

Ο Klopp ζήτησε από τους φίλους της Liverpool να κάνουν ξανά ξεχωριστή την ατμόσφαιρα του Anfield
Ο Klopp ζήτησε από τους φίλους της Liverpool να κάνουν ξανά ξεχωριστή την ατμόσφαιρα του Anfield

Σήμερα υπάρχει η αναμέτρηση με τη Leicester και μεθαύριο το ταξίδι στο Turf Moor για την αναμέτρηση με την Burnley και ο Klopp ζήτησε από το Anfield την απαραίτητη ώθηση για να επιτευχθεί το εγχείρημα δύο θετικών αποτελεσμάτων.

« Σήμερα και σε 48 ώρες είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς και ελπίζω πως μπορούμε να επιτεθούμε.  Υπάρχει μία ωραία φράση αγγλική που μου αρέσει και περιγράφεσαι να λες συνέχεια το ίδιο και το ίδιο πράγμα και είμαι σίγουρος πως αρκετοί θα το χρησιμοποιήσουν για μένα αν και δεν λέω όσα λέω ως δικαιολογία. Και η Leicester έχει να κάνει το ίδιο άρα δεν υπάρχει δικαιολογία για μένα ή τους παίκτες.  Εστιάζω πιο πολύ στις προσδοκίες απέναντι στους παίκτες και πως μπορεί να επηρεαστεί η απόδοσή τους διότι οι φίλαθλοι της Liverpool, της Leicester και της Burnley θέλουν να δουν τον καλύτερο εαυτό της ομάδας για την οποία θυσιάζουν πολλά για να είναι κοντά τους. Το ίδιο ισχύει και για όσους το δουν από την τηλεόραση.  Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη αυτό όταν κρίνονται οι παίκτες αυτή την περίοδο.  Δεν θέλουμε να μας λυπηθεί κάποιος και όντας σε αυτή τη δουλειά καιρό έχουμε χάσει το δικαίωμα για συμπάθεια.  Για εμάς το βλέπω σαν πρόκληση ώστε να βρούμε λύση για κάθε παιχνίδι, προπονητής, παίκτες και επιτελείο.  Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα και έχουμε μία πεινασμένη ομάδα και φανταστικούς οπαδούς που ματώνουν οικονομικά ώστε να είναι εκεί για εμάς και νας ενθαρρύνουν.  Αγάπησα το πως ήταν το Anfield στη Boxind Day. Η ενέργεια και ο θόρυβος τα τελευταία 30 λεπτά ήταν εξαιρετικά. Με σέντρα στις 15.00 σήμερα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα φέρει τη δική του σπίθα, μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμη καλύτερη ατμόσφαιρα αν το επιλέξουμε.  Θα δουλέψουμε σκληρά για να κλείσουμε το 2017 με τον σωστό τρόπο» ήταν το μήνυμα του προπονητή της ομάδας μας στο match programme της αναμέτρησης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com