Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Απέναντι στον «δαίμονα» Puel η Liverpool

Liverbet : Απέναντι στον «δαίμονα» Puel η Liverpool

Η Liverpool καθάρισε στεγνά με 5-0 τη Swansea και έτσι έδωσε στο Redbet ακόμη ένα γερό ταμείο, χριστουγεννιάτικο εν προκειμένω, με το combo over και no goal να επιβεβαιώνεται.

Σημερινή αντίπαλος της ομάδας μας το αξιόμαχο, ποιοτικό και πειθαρχημένο σύνολο της Leicester. Αντίπαλος όμως και ο Claude Puel που αν κερδίσει αύριο θα γίνει ο πρώτος μετά τον Martin O’Neill που κερδίζει στο Anfield με 3 διαφορετικές ομάδες. Ο Puel πάντως είναι αήττητος σε 6 ματς απέναντι στoυς «Reds» και φαίνεται να έχει τον τρόπο.

Ο Salah άνοιξε το σκορ για τη Liverpool απέναντι στη Leicester στο παιχνίδι του πρώτου γύρου
Ο Salah άνοιξε το σκορ για τη Liverpool απέναντι στη Leicester στο παιχνίδι του πρώτου γύρου

Ο Γάλλος προπονητής θα πάει με τη συνταγή την περυσινή. Πειθαρχημένη άμυνα, κανένα ρίσκο και φέτος έχει να εκμεταλλευτεί και την ταχύτητα του Vardy. Ξέρει πως το κλειδί είναι να μην προηγηθεί η Liverpool νωρίς διότι μετά η Leicester θα πρέπει να ανοιχτεί.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια των ομάδων είναι σίγουρα εχθρός του να δούμε φουλ ένταση για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και από τις δύο ομάδες. Και οι δύο θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν έξυπνα αν και η Liverpool θα χρειαστεί ως η ομάδα που θα έχει την κατοχή να επενδύσει περισσότερη ενέργεια. Τα ματς της Liverpool πάντα μπορεί να ανοίξουν από το πουθενά ωστόσο οι Reds έχουν κακή συνήθεια φέτος να πετούν πρώτα ημίχρονα στο Anfield και τα απανωτά παιχνίδια δεν βοηθούν. Ρισκάρουμε με το πρώτο γκολ της αναμέτρησης :

Πρόταση : Liverpool – Leicester : Να επιτευχθεί το πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό, 2.40 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com