Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Είμαστε πολύ καλή ομάδα αλλά χωρεί βελτίωση»

Klopp : «Είμαστε πολύ καλή ομάδα αλλά χωρεί βελτίωση»

O Klopp θεωρεί πως η ομάδα του είναι ήδη πολύ καλή αλλά υπάρχει πολύς χώρος για βελτίωση

Ο Jurgen Klopp θεωρεί πως η Liverpool πρέπει να εξαλείψει τα ανόητα λάθη ώστε η αγωνιστική της σταθερότητα κατά τον ίδιο να ανταμείβεται με πολύ περισσότερους βαθμούς.

Ο Klopp μιλάει στην κάμερα.
Ο Klopp μιλάει στην κάμερα.

Ο Γερμανός παραδέχθηκε πως νιώθει και ο ίδιος υπεύθυνος όταν κάνει κάποιος λάθος αλλά τόνισε πως με το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα χρειάζεται απλά να συνδυαστεί και με την κατάλληλη πνευματική στάση εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του.

« Υπάρχουν πάρα πολλά θετικά που μπορώ να πω για την ομάδα αυτή απλά είναι λίγο δύσκολο τώρα.  Είδα το παιχνίδι (σ.σ με την Arsenal). Πως γίνεται να παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο, να πασάρουμε έτσι, να τρέχουμε έτσι και να παίρνουμε αυτό το αποτέλεσμα; Μοιάζει άδικο αλλά εν τέλει δίκαιο καθώς κάναμε λάθη. Είμαστε ομάδα και αν ένας κάνει λάθη και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε οι άλλοι είμαστε συνυπεύθυνοι.  Είμαι υπεύθυνος όπως πάντα λέω και το νιώθω.  Η εμφάνιση όμως ήταν καλή και αν συνεχίσουμε έτσι θα μείνουμε τέταρτοι ή θα ανέβουμε θέσεις. Αν όχι,  θα πιεστούμε από τους ίδιους μας τους εαυτούς.  Τα παιδιά έχουν τρομερές δυνατότητες και αν αναμειχθούν με τη σωστή στάση έχουμε ποιότητα.  Είχαμε ποιότητα για μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Arsenal αλλά όχι για αποτέλεσμα.» δήλωσε ο προπονητής των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com