Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ραγδαία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για Van Dijk»

«Ραγδαία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για Van Dijk»

Λόγια θαυμασμού από τον Cascarino για τους Robertson και van Dijk.

Πολύ κοντά στον Virgil Van Dijk παρουσιάζει τη Liverpool η ιρλανδική Independent! Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, η Liverpool είναι πιο κοντά από ποτέ ώστε να συμφωνήσει ένα πακέτο κοντά στα 70.000.000 λίρες με τους «Αγίους» για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό.

Ήρθε η ώρα που επανέρχονται οι φήμες για Van Dijk
Ήρθε η ώρα που επανέρχονται οι φήμες για Van Dijk

Μάλιστα, όπως αναφέρεται οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει με ραγδαίους ρυθμούς ώστε αυτός να είναι ο λόγος σύμφωνα με τις κακές γλώσσες που ο Pellegrino άφησε τον πρώην αμυντικό της Southampton σε δύο διαδοχικά παιχνίδια εκτός ενδεκάδας.

Εάν αληθεύει το δημοσίευμα, οι Reds είναι κοντά στο να πάρουν το πράσινο φως για να εκκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον παίκτη , κάτι που ίσως αποδειχθεί τυπικό δεδομένης της επιθυμίας του παίκτη να έρθει στο Anfield το καλοκαίρι.

Βέβαια, χώρια από την εγκυρότητα του εν λόγω ρεπορτάζ μένει να δούμε αν η City έχει όντως σκοπό για τον παίκτη και αν θα κινηθεί αποφασιστικά. Εμείς δεν αποκλείουμε  να γίνει εκ νέου..χαμός από τον Ιανουάριο με το θέμα VVD αλλά προς το παρόν καλύτερα να μην βιαζόμαστε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com