Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Klopp: «Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για κριτική ο Coutinho»

Klopp: «Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για κριτική ο Coutinho»

Σκέφτεται το μέλλον του ο Coutinho.

Υπερασπίστηκε τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό τόσο του  Philippe Coutinho όσο και του Emre Can ο Jurgen Klopp. O Γερμανός προπονητής ήταν ξεκάθαρος και κατηγορηματικός ως προς την απροθυμία του να σχολιάσει τις νέες φήμες περί Barcelona και Coutinho

«Δεν έχω να πω τίποτα» σχολίασε. «Εντελώς τίποτα. Δεν με ενδιαφέρουν και δεν σχολιάζω σε φήμες. Για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτομαι. Από τη στιγμή που κανείς δεν έρχεται σε μένα για να πει ότι έφυγε ή υπογράφει αλλού, όλα είναι στην συμπεριφορά του παίκτη. Οι παίκτες είναι εντάξει και δουλεύω μαζί τους όλη μέρα.»

«Αν θέλουμε να πουλήσουμε έναν παίκτη δεν θα πάμε καθημερινά για να του λέμε ‘α, παρεμπιπτόντως μην ξεχνάς ότι θέλουμε να σε πουλήσουμε!’ Αυτό που θέλουμε είναι να τον κρατάμε στην καλύτερη κατάσταση για να παίζει για εμας και αν η κατάσταση είναι τέτοια, τότε θα του πούμε ότι υπάρχειμία πρόταση και αν θέλει να την αποδεχτεί ας φύγει. Στην καθημερινή κατάσταση της ομάδας δεν επηρεάζει καθόλου, από τη στιγμή που οι παίκτες είναι καλά.»

«Και τόσο ο Emre, όσο και ο Phil δεν μου έδωσαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο την αίσθηση ότι δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα. Και αυτό είναι όλα όσα με ενδιαφέρουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και οι δύο πάνε καλά, είναι ένα με την ομάδα και θα είναι μέχρι να αλλάξει αυτό. Το πότε θα γίνει; Δεν έχω ιδέα!» κατέληξε ο Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com