Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kαι τι θα γίνει με το μέτωπο των σέντερ φορ;

Kαι τι θα γίνει με το μέτωπο των σέντερ φορ;

Ο Jurgen Klopp υπολογίζει τον Daniel Sturridge.

Αβεβαιότητα επικρατεί με το μέτωπο των σέντερ φορ στη Liverpool. Μπορεί ο Roberto Firmino να έχει «καπαρώσει» την θέση του, αλλά μετά από αυτόν επικρατεί αβεβαιότητα. Ποιος είναι ο δεύτερος τη τάξει φορ των Reds; Ο Daniel Sturridge έχει το «όνομα», όμως αυτός που εσχάτως δείχνει να έχει την…. χάρη είναι ο Dom Solanke, ενώ ακόμα και ο Danny Ings έχει πάρει λεπτά συμμετοχής, παρά το γεγονός ότι έχει επιστρέψει από τον δεύατερο διαδοχικό σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο.

Η περίπλοκη και αβέβαιη κατάσταση ίσως ξεκαθαρίσει λιγάκι τον χειμώνα. Πολλά ρεπορτάζ γράφουν για υπαρκτή πιθανότητα μετακινησης του Daniel Sturridge και το ενδιαφέρον για τον Άγγλο φορ είναι υπαρκτό από αρκετές ομάδες του «Νησιού». Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, o Jurgen Klopp έχει άλλες προτεραιότητες. Σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα, προτεραιότητα του Γερμανού είναι να βρει μία ομάδα να παραχωρήσει ως δανεικό τον Danny Ings, ώστε αυτός να παίζει κάθε βδομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο, σε ένα επίπεδο προφανώς ανώτερο από αυτό της ομάδας U23.

Τα δύο γκολ του Ings δεν γλύτωσαν την ήττα
Δανεικός σε άλλες… πολιτείες μέχρι το καλοκαίρι ο Danny;

Μία τέτοια εξέλιξη προφανώς και κάνει την παραμονή του Sturridge απραίτητη, με τον Άγγλο να χρειάζεται και ένα καλό δεύτερο μισό χρονιάς ώστε να βρει τον χώρο του για το ρόστερ της Εθνικής του ομάδας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως πρώτα απ’όλα θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να συμβάλλει περισσότερο από τον νεαρό Solanke. Kαι προφανώς ο μόνος τρόπος που θα το κάνει αυτό θα είναι κάνοντας το μοναδικό πράγμα που λείπει, προς στιγμήν, από την προσφορά του Dom: σκοράροντας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com