Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ευτυχώς που παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις και όχι άλλος!»

«Ευτυχώς που παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις και όχι άλλος!»

Κάπου στο Liverpool θα γελάει σατανικά ο Klopp.

Για το φλέγον ζήτημα της αμυντικής λειτουργίας και το πόσο αυτή επηρεάζεται από τις μεταγραφές που (δεν) έκανε η Liverpool, μίλησε ο Jurgen Klopp. O Klopp είχε… ορεξούλες στην συνέντευξη τύπου, σχολιάζοντας αρκετά σαρκαστικά το τι συνέβη με το θέμα της άμυνας και δίνοντας παράδειγμα για το γεγονός ότι στο τέλος της ημέρας αυτός και το τιμ του ξέρουν περισσότερα απ’τον κόσμο για τις ανάγκες της ομάδας, την περίπτωση Moreno.

«Δεν είναι ότι είπαμε σε μία στιγμή ότι θα κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά στην άμυνα.» σχολίασε ο Klopp για τις πρόσφατες αλλαγές σε αυτό το κομμάτι. «Απλά τα παιδιά έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί σε διάφορες καταστάσεις. Πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι σε διαφορετικές στιγμές. Όλοι οι παίκτες, όχι οι αμυντικοί μόνο. Και το κάναμε. Μπορεί να δεχτήκαμε 9 γκολ σε 2 αγώνες, αλλά σε όλους τους υπόλοιπους δεν τα πήγαμε άσχημα.»

«Έμαθα βέβαια ότι τα ζητήματα στην άμυνα υπήρξαν γιατί δεν υπέγραψα κάποιον παίκτη!» είπε σαρκαστικά. «Μιλάτε για αυτό επειδή δεν αγόρασα κάποιον τον καλοκαίρι για να καλύψει το κενό. Είμαστε μία ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσέχουμε την άμυνά μας. Τα παιδιά κάνουν τις δουλειές που πρέπει να κάνουν καλύτερα πια.»

Φαντάσου να μην είχες τον Jurgen προπονητή, Moreno. Ο Graeme θα σε είχε στείλει στις μπουλντόζες (και δεν τ κρύβει).

«Επομένως, επειδή έχουμε καλό αμυντικό ρεκόρ τελευταία απαγορεύεται να πάρω κάποιον παίκτη;» συνέχισε ο Γερμανός με αμείωτο ρυθμό. «Ναι, το αμυντικό ρεκόρ επηρεάζει, αλλά όλα όσα κάνουμε επηρεάζουν το τι σκέφτομαι για την ομάδα,όχι μόνο αυτό. Έτσι είναι τα πράγματα! Όλο αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ, εκτός κι αν το σταματήσουμε εμείς! Αγαπώ το παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι η λύση στα πάντα είναι το να πάρω έναν παίκτη.»

«Είδατε τι έγινε με τον Moreno για παράδειγμα. Έχει μία καταπληκτική σεζόν και μετά είχαμε το παιχνίδι με την Sevilla, όπου ο κόσμος δεν δίστασε να πει ‘γι’αυτό έπρεπε να αγοράσεις έναν καινούργιο αριστερό μπακ!’ Ουαόυ, σκέφτηκα, φαντάσου να το λένε αυτό για εσένα… Δυστυχώς για εμάς ο Alberto είναι εκτός και χρειάζεται λίγες εβδομάδες ακόμα. Αλλά ευτυχώς που τις αποφάσεις τις παίρνουμε εμείς και κανείς άλλος!» κατέληξε ο Γερμανός, ο οποίος φάνηκε να έχει αρχίσει να ενοχλείται από όλη την μεταγραφολογία, ειδικά για το κέντρο της άμυνας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com