Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Όλο και περισσότερο παίκτης της Liverpool o Chamberlain»

«Όλο και περισσότερο παίκτης της Liverpool o Chamberlain»

Τα πατήματά του βρίσκει ο Chamberlain

Δύσκολη αλλά όλο και καλύτερη είναι η διαδικασία προσαρμογής του Alex Oxlade – Chamberlain από το περιβάλλον της Arsenal σε αυτό της Liverpool, σύμφωνα με τον Jurgen Klopp. O «Οx» είχε να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση, ερχόμενος στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, όμως πια είναι όλο και περισσότερο «παίκτης της Liverpool», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου για το μεθαυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Arsenal.

«O Ox τα πήγε καλά από την πρώτη ημέρα.» δήλωσε ο Klopp. «Έπρεπε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και αυτό είναι δύσκολο. Αν είσαι ακριβή μεταγραφή όλοι περιμένουν άμεση προσφορά, αλλά έιναι διαφορετικά τα πάντα, δεν μπορείς να μπεις και να παίξεις άμεσα, δεν ξέρεις τους συμπαίκτες σου. Υπάρχει μία διαφορά με τον Ox σε σχέση με τον Salah. Ο Μο ήρθε στην προετοιμασία και όλα πήγαν ιδανικά, ενώ ο Αlex έπρεπε να προσαρμοστεί σε μία πιο φορτωμένη για την ομάδα περίοδο. Γι’αυτον τον λόγο δεν μου αρέσουν και οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.»

«Είμαι χαρούμενος από τις προσπάθειές του από την πρώτη ημέρα, αλλά από τότε έχει γίνει όλο και περισσότερο παίκτης της Liverpool. Επίσης είναι πολύ καλά από θέμα φυσικής κατάστασης, το είδαμε και με την Bournemouth αυτό.»

Τι είναι όμως το πιο σημαντικό που ξεχωρίζει; «Η μεγαλύτερη βελτίωσή του είναι στις καταστάσεις σκοραρίσματος. Το έχει μέσα του, αλλά στην Arsenal ίσως να μην του ζητήθηκε να το κάνει τόσο πολύ, καθώς υπήρχαν δύο άλλοι σημαντικοί παίκτες όπως ο Sanchez και ο Ozil.»

«Γενικά πάντως κάνουμε αρκετά πράγματα διαφορετικά και ένας παίκτης πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτά» συνέχισε ο Klopp. «Δεν νομίζω ότι έχει παίξει στο παρελθόν τρία διαδοχικά παιχνίδια με έναν ρόλο, αυτό βοηθάει. Αλλά είναι γενικά σε καλό δρόμο. Φανταστικός παίκτης αλλά και χαρακτήρας. Πολύ καλό πακέτο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com