Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χιτσκοκική ανατροπή και… πρωτάθλημα χειμώνα για την U18!

Χιτσκοκική ανατροπή και… πρωτάθλημα χειμώνα για την U18!

lewis u18

Τον άτυπο τίτλου του πρωταθλητή του πρώτου μισού της Premier League U18 κατέλαβε η ομάδα της Liverpool! Τα πιτσιρίκια του Steven Gerrard, σε ένα απίθανο τέταρτο στο όποιο μπήκαν τρία γκολ, γύρισαν το εις βάρος τους 1-0 από την Wolverhampton και νικώντας με το τελικό 1-2 «καπάρωσαν» την πρώτη θέση της βαθμολογίας για το τέλος του 2017!

Oι Reds προσπάθησαν να απειλήσουν από νωρίς και να δώσουν τον ρυθμό τους στον αγώνα. Η πρώτη σημαντική φάση μάλιστα τους άνηκε και ήρθε από τον δεξιό εξτρέμ των Reds, τον 17χρονο Πορτογάλο Rafael Camacho, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή των Wolves τράνταξε το δοκάρι του Smith. O Smith χρειάστηκε να επέμβει στην επόμενη μεγάλη φάση, στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, αυτή τη φορά από τον Curtis Jones, ο οποίος από κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να τον κερδίσει.

u18 wolves jones
O Curtis Jones σε φάση από τον αγώνα

Οι δύο ομάδες δεν βρήκαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και όπως φαινόταν, πηγαίναμε για «ανομβρία» και στο δεύτερο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ομάδας του Steven Gerrard. Από το πουθενά αυτοί που βρήκαν γκολ πάντως ήταν οι γηπεδούχοι! Με δυνατό σουτ από απόσταση, ο McKenna έβαλε μπροστά στο σκορ την Wolves στο 82ο λεπτό, σοκάροντας έτσι τους παίκτες του Steven Gerrard, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Η μπάλα όμως κάποιες φορές θυμάται να αποδόσει την δικαιοσύνη και ίσως να βοήθησε και αυτό η…. αύρα Πόλης που πάντα έχει μαζί του ο Steven Gerrard!

O Glen McAuley ισοφάρισε για τους Reds μόλις 4 λεπτά αργότερα, για να ακολουθήσει λίγο πριν το 90ο λεπτό το 1-2 από τον Adam Lewis!Στα δύο γκολ το… ποδαράκι τους έβαλαν οι Curtis Jones και Liam Millar αντίστοιχα, με την τετράδα αυτή των Reds να χαρίζει τη νίκη και την ανατροπή σε ένα δραματικό παιχνίδι στο Compton Park! Η τεράστιας σημασίας νίκη για την ομάδα του Stevie G όχι μόνο την βάζει στην πρώτη θέση της Premier League U18, αλλά διατηρεί και το άηττητο ρεκόρ της, καθώς σε 11 παιχνίδια έχει 6 νίκες και 5 ισοπαλίες, με 28 γκολ υπέρ! Η φουρνιά είναι ταλαντούχα και ο Gerrard έχει βάλει το χεράκι του απ’ό,τι φαίνεται για να βγει η καλή δουλειά προς τα έξω.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com