Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > (19-12-2016) Διπλό στην Everton με Mane στο 94′(VID)

(19-12-2016) Διπλό στην Everton με Mane στο 94′(VID)

Πανηγυρισμοί του Mane μπροστά στους φιλάθλους της Liverpool.

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, η Liverpool περνάει νικηφόρα από το Goodison Park, νικώντας με 0-1 την Everton.Σκόρερ, ο Sadio Mane στο 94′.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κλειστό, καθώς δεν είδαμε πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.Η Liverpool ήταν αισθητά καλύτερη χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά τον τερματοφύλακα της Everton, Stekelenburg.Έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι Reds ήταν πολύ καλύτεροι και έφτασαν αρκετές φορές απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.Αμυντικά, δεν υπήρχε πρόβλημα, καθώς το δίδυμο Klavan και Lovren ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν μετά το γκολ του Mane.
Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν μετά το γκολ του Mane.

Στο 68′ ο Ross Barkley κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα από πίσω στον Jordan Henderson με τους παίκτες της Liverpool να φωνάζουν για κόκκινη.Τελικά ο διαιτητής της αναμέτρησης, τιμώρησε τον παίκτη με την κίτρινη κάρτα, απόφαση που ξεσήκωσε τους ανθρώπους στον πάγκο της Liverpool.

Τελικά, φτάσαμε στο 94′, όπου μετά από σουτ του Daniel Sturridge που πήγε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ο Sadio Mane, τρέχει και πλασάρει σε κενή εστία, κάνοντας το 0-1.Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους Reds, όπου έφτασαν σε μία πολύ σπουδαία νίκη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com