Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Mane περιμένει πως και πως τον «απίστευτο»… αδερφό του!

O Mane περιμένει πως και πως τον «απίστευτο»… αδερφό του!

Αισιόδοξος για την συνέχεια ο Sadio Mane.

Πως και πως περιμένει τον ερχομό στο Anfield του καλοκαιρινού μεταγραφικού αποκτήματος της Liverpool, Naby Keita, o Sadio Mane! O Σενεγαλέζος εξτρέμ είναι πολύ καλός φίλος με τον χαφ από τη Γουινέα, τον οποίο μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του χαρακτήρισε «αδερφό» του αλλά και έναν απίστευτο παίκτη!

Ο Keita υπέγραψε το καλοκαίρι που μας πέρασε έναντι 55 εκατομμυρίων λιρών από την ομάδα της RB Leipzig, με την συμφωνία να έχει ισχύ από το επόμενο καλοκαίρι. Πριν την Leipzig o Keita βρέθηκε στην Red Bull Salzburg, συνυπάρχοντας ελάχιστα με τον Sadio Mane, πριν αυτός φύγει για την Αγγλία και την Southampton, χωρίς όμως αυτό να τους εμποδίζει να δημιουργήσουν πολύ καλές σχέσεις.

«Μιλάμε την ίδια γλώσσα και είμαστε γείτονες, η Σενεγάλη με την Γουινέα, επομένως ήρθε φυσιολογικά το ταίριασμα» είπε ο Mane στο «At Home With…» σειρά του LFC TV. «Δεν μιλούσε Γερμανικά κανείς μας, αν και εγώ ήμουν καλύτερος απ’αυτόν! Μέναμε και στην ίδια περιοχή του Salzburg, οπότε ήμασταν πάντα μαζί. Κάποιες φορές πήγαινα σπίτι του, άλλες φορές ερχόταν αυτός στο δικό μου. Ήμασταν πολύ κοντά. Δεν είμαστε απλώς φίλοι, αλλά αδέρφια. Μιλάμε πάρα πολύ ακόμα και τώρα

Φίλοι εντός κι εκτός γηπέδου Keita και Mane
Φίλοι εντός κι εκτός γηπέδου Keita και Mane

«Με ρώτησε να του πω για την ομάδα και του είπα ότι είναι απίστευτα. Δεν νομίζω ότι τον έπεισα εγώ, αλλά στο τέλος όλα έγιναν από την ομάδα, τον σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος. Πρέπει να περιμένω όμως μέχρι τη νέα σεζόν! Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε, γιατί είναι απίστευτος παίκτης και θα το δείτε!» κατέληξε ο ενθουσιασμένος Sadio, που το μόνο που κατάφερε είναι να μας… ανοίξει κι άλλο την όρεξη για τον μελλοντικό ερχομό του Naby!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com