Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο super star της Liverpool: Mohamed Salah

Ο super star της Liverpool: Mohamed Salah

Χαρακτήρισε super star τον Salah ο Mignolet.

Σύμφωνα με τον Mignolet, ο Salah είναι ένας super star, αλλά έχει μάθει να συμπεριφέρεται ταπεινά.Ένα στοιχείο που λείπει σε πολλούς παίκτες στις μέρες μας.

Ο winger της Liverpool, Mohamed Salah, είναι ένα αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.Το θέμα είναι, να μην αντιδράς σαν ένας ανεκτίμητος παίκτης, αλλά να είσαι ταπεινός, σύμφωνα με τον Simon Mignolet.

Ο Αιγύπτιος, έφτασε τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, χάρις στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Bournemouth την Κυριακή.

Αν και πρόκειται για έναν απίστευτο παίκτη, ο Salah, είναι χαμηλών τόνων.Δουλεύει συνέχεια και προσπαθεί να βελτιώνεται.Δεν προσπαθεί να δείξει πως είναι κάποιος.Έχει την δικιά του προσωπική ταυτότητα μέσα στο γήπεδο και ότι είναι να αποδείξει το αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο.

Δουλεύει διαρκώς ο Αιγύπτιος της Liverpool.
Δουλεύει διαρκώς ο Αιγύπτιος της Liverpool.

Παίζει ομαδικά και δεν κοιτάει μόνο τον εαυτό του.Με τα στοιχεία που διαθέτει ο Salah, μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά ως παίκτης.

«Ο Mo είναι ένας super star, αλλά είναι ομαδικός παίκτης», αναφέρει ο Mignolet.

«Ακόμη και την Κυριακή, δούλευε σκληρά για την ομάδα, καθώς γύρναγε στην άμυνα και βοήθαγε τα full-back συνέχεια.Δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει τον ρυθμό του.Είναι πολύ αφοσιωμένος στην δουλειά του.Οι αντίπαλες ομάδες ξέρουν ότι πρέπει να τον προσέχουν, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσουν»

«Ξέρω τον Radja Nainggolan πολύ καλά και μου είπε πως είναι ένας πανέξυπνος παίκτης (Ο Nainggolan ήταν συμπαίκτης με τον Salah στην Roma).Δεν περίμενα να βάλει τόσα γκολ, ειδικά ως winger, αλλά τα πάει περίφημα»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com