Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah : «Κατάλληλη ομάδα για εμένα η Liverpool »

Salah : «Κατάλληλη ομάδα για εμένα η Liverpool »

O Salah μοιάζει ασταμάτητος για τη Liverpool!

Ο Mohamed Salah έχει κερδίσει πλέον και τους δύσπιστους φίλους της Liverpool με τα κατορθώματα του και η σχέση του με τους φίλους της ομάδες εξελίσσεται σε μία σχέση απόλυτης αγάπης.

Οι αριθμοί του Salah, ζαλίζουν
Οι αριθμοί του Salah, ζαλίζουν

Ο Αιγύπτιος μίλησε για την πρώτη του παρουσία στο Anfield με τη φανέλα της Chelsea αλλά και γιατί η Liverpool είναι ιδανική επιλογή για εκείνον σε αποκλειστική του συνέντευξη στο LFC TV.

« Έπαιξα πρώτη φορά στο Anfield ενώ ήμουν στην Chelsea.  Αφού έζησα αυτή την ατμόσφαιρα είπα μέσα μου πως πρέπει να γυρίσω και να παίξω εδώ μια μέρα.  Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη και χάρηκα που έπαιξα απέναντι στη Liverpool και τώρα είμαι πιο χαρούμενος που παίζω για τη Liverpool.  Έλεγα μέσα μου πως θέλω να γυρίσω στην Αγγλία.  Ήθελα να γυρίσω και να δείξω σε όλους το ποδόσφαιρο που μπορώ να παίξω.  Όταν συνειδητοποίησα πως μπορούσα να έρθω εδώ ήμουν πολύ χαρούμενος και αφού συμφωνήσαμε και μίλησα με τον προπονητή ήμουν ακόμη πιο χαρούμενος.  Γιατί η Liverpool είναι η κατάλληλη ομάδα για εμένα; Για πολλούς λόγους. Θυμάμαι να παίζω Fifa στο Playstation όταν ήμουν 18-19 ετών και να παίρνω τη Liverpool. » είπε ο πρώην εξτρέμ της Chelsea ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια από αυτή τη συνέντευξη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com