Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : « Δύσκολο να αφήσεις εκτός τον Salah »

Klopp : « Δύσκολο να αφήσεις εκτός τον Salah »

O Klopp μαζί με τον Salah

Ο Jurgen Klopp είναι ο προπονητής με τις περισσότερες αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα από το ένα παιχνίδι στο άλλο στην Premier League ωστόσο όπως δήλωσε δυσκολεύεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Mohamed Salah.

Περιχαρής ο Klopp που ο Mo  παραμένει υγιέστατος
Περιχαρής ο Klopp που ο Mo παραμένει υγιέστατος

Ο λόγος είναι όχι μόνο η φόρμα του Αιγύπτιου αλλά και το ότι είναι από τη φύση του ένας πολύ γυμνασμένος και έτοιμος παίκτης.

« Έχει ξεκουραστεί και αυτός. Στην τελευταία διακοπή για τις εθνικές ομάδες δεν έπαιξε, με τη Stoke δεν ξεκίνησε ενώ και σε άλλα παιχνίδια τον αποσύρουμε νωρίς.  Δεν νομίζω πως έχει παίξει πολλά περισσότερα λεπτά από άλλους παίκτες στην ομάδα μας αλλά είναι αλήθεια πως συχνά είναι βασικός.  Είναι σε πολύ καλή στιγμή και είναι δύσκολο να σκεφτείς να τον αφήσεις έξω. Είναι από τη φύση του γυμνασμένος καλά παίκτης. Μιλάμε συχνά με το ιατρικό επιτελείο αλλά ποτέ δεν έχουμε ζητήματα με εκείνον.  Δεν ακούς πως έχει πρόβλημα εδώ ή εκεί.  Όταν ακούς 2 φορές το όνομα ενός παίκτη από το ιατρικό επιτελείο σημαίνει αυτόματα πως δεν θα είναι ούτε στον πάγκο. Και εμείς και ο Salah έχουμε υπάρξει τυχεροί έως τώρα και έτσι έχει η κατάσταση.» είπε ο προπονητής των Reds αναφορικά με τον άνθρωπο 19 γκολ σε 24 εμφανίσεις έως τώρα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com