Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bournemouth – Liverpool (Preview)

Bournemouth – Liverpool (Preview)

Με στόχο να σπάσει το αρνητικό σερί των δύο ισοπαλιών… κατηφορίζει προς το Bournemouth και το Dean Court η Liverpool. H ομάδα του Jurgen Klopp θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο με ένα καλό αποτέλεσμα αλλά και να συνεχίσει το αήττητο σερί της, το οποίο αισιώς φτάνει τις 8 συναπτές αγωνιστικές (5 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Για τον Jurgen Klopp οι απουσίες θα είναι αρκετές. Ο Emre Can είναι τιμωρημένος, αφού συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, και δεν θα συμμετάσχει στην αυριανή αναμέτρηση, όμως το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τον Simon Mignolet. O Migs ξεπέρασε εντελώς το μικροπρόβλημα που είχε και δεν τον άφησε να συμμετάσχει στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης και λογικά θα βρεθεί και πάλι κάτω από τα γκολποστ των Reds. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση ίσως να έχουμε και για τους Adam Lallana και Daniel Sturridge, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά και αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή του Klopp.

Σιγά μην σας άφηνε έτσι ο Mignolet
Επιστρέφει αύριο κάτω απ’τα γκολπόστ ο Simon Mignolet

Από την άλλη, ο Eddie Howe δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Tyrone Mings και Adam Federici, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από πρόβλημα στην μέση, ενώ και ο Brad Smith συμπληρώνει την τριάδα των απόντων για τα «Κεράσια».

Όσον αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων, πέρα από την τεράστια περσινή νίκη της Bournemouth στο Dean Court (ή Vitality Stadium, αν θέλετε να το λέτε με την «επίσημη» νέα του ονομασία), με το αξέχαστο εκείνο 4-3, οι Reds δεν δυσκολεύονται καθόλου με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Στις 11 φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, η σούμα είναι δραματικά υπέρ της Liverpool (7-3-1), ενω αν εξετάσουμε και την φόρμα των δύο ομάδων, θα δούμε ότι το αυριανό παιχνίδι «γράφει» πάνω του «Liverpool», καθώς οι γηπεδούχοι μετράνε ένα σερί 5 παιχνιδιών χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες και 2 ήττες), αντίθετα με την Liverpool και το σερί των 8 αήττητων παιχνιδιών.

Βέβαια, αυτά τα παιχνίδια κρύβουν και παγίδες και δεν πρέπει επ’ ουδενί να θεωρηθεί ως «walk in the park», που λένε και στο «Νησί». Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι Reds είναι ο Jermaine Defoe, o οποίος στα τελευταία τρία του παιχνίδια με αντίπαλο την ομάδα του Klopp μετράει 3 γκολ, αναπτύσσοντας εσχάτων έτσι μία ιδιαίτερη σχέση με τους Reds.

Σε περίπτωση που δεν ηττηθεί πάντως, η Liverpool θα πιάσει τα 9 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος αήττητη, 2 λιγότερα από το αήτηττο σερί των 11 παιχνιδιών στην αρχή της περασμένης σεζόν, το οποίο. Σε αυτήν την προσπάθεια θα βασιστούν προφανώς ξανά στον «Φαραώ», τον «καυτό» Mohamed Salah, ο οποίος έχει αύριο τη δυνατότητα – ήδη από τα μέσα Δεκέμβρη – να πιάσει τα 20 γκολ σε όλες τι διοργανώσεις, κάτι που έχει να γίνει στη Liverpool από τη σεζόν 2013-14, όταν Daniel Sturridge και Luis Suarez είχαν πάρει τους Reds από το χεράκι και τους οδηγούσαν σε μία πορεία που παραλίγο να καταλήξει με το τρόπαιο της Premier League στο Anfield.

O Salah συνεχίζει να οδηγεί τη Liverpool
Ώρα για «άριστα 20» για τον Φαραώ των Reds;

Θα καταφέρουν οι Reds να πάρουν το σημαντικό διπλό; Μία νίκη θα σημαίνει όχι απλώς ψυχολογική αλλά και σημαντική βαθμολογική ανάταση, καθώς μετά τα αποψινά αποτελέσματα, η Liverpool έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη 4η, 1 βαθμό πάνω από την Arsenal και 2 πάνω από την φετινή ομάδα-έκπληξη, την Burnley.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com