Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Ενδιαφέρον με Πορτογαλική απόχρωση για Liverpool

Ενδιαφέρον με Πορτογαλική απόχρωση για Liverpool

Quina

Φήμες για ενδιαφέρον την Liverpool για τον Domingos Quina, παίκτη της Ακαδημίας της West Ham, βγήκαν στην επιφάνεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η West Ham είναι διατεθημένη να ακούσει προτάσεις για τον ταλαντούχο 18χρονο Πορτογάλο παίκτη της, σε μία προσπάθεια να μαζέψει χρήματα για την ενίσχυση των προσπαθειών παραμονής της.

Η ομάδα του Moyes παλεύει στην μάχη του υποβιβασμού και στους Hammers βρίσκουν μία καλή ευκαιρία να «μοσχοπουλήσουν» έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να έχει μέλλον, αλλά δεν μπορεί να βρει τον επιθυμητό χρόνο και τις ευκαιρίες που του αναλογούν με την πρώτη ομάδα. Το ρεπορτάζ συνεχίζει λέγοντας πως η Liverpool είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του μέσου, ο οποίος πήγε ως ελεύθερος από τις ακαδημίες της Chelsea σε εκείνες της West Ham, πριν από ένα χρόνο και κάτι.

Quina
O Quina σε δράση με τη φανέλα της West Ham

Για τον Quina μάλιστα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Αγγλική ομοσπονδία να τον εντάξει στις τάξεις της, κάτι που δείχνει την ποιότητα και τις προοπτικές του παίκτη, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να είναι εφικτό, καθώς η Πορτογαλική ομοσπονδία είναι ενήμερη και δεν άφησε καμία αμφιβολία στο ότι ο παίκτης θα φορέσει στο μέλλον το εθνόσημο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Η περίπτωση πάντως έχει ενδιαφέρον και σίγουρα, αν γίνει κάποια κίνηση από τους Reds, αυτή θα είναι κίνηση με μελλοντικές προοπτικές και σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ήδη ελπιδοφόρα φουρνιά των Νέων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com