Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στις κλασικές του τακτικές θα βασιστεί ο Allardyce!

Στις κλασικές του τακτικές θα βασιστεί ο Allardyce!

allardyce

Ξεκάθαρος ότι θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Liverpool, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα παίξει κλειστό ποδόσφαιρο «καταστροφής», ήταν ο Sam Allardyce. O «Big Sam» μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, το τέταρτο στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον Jurgen Klopp και στο οποίο η πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει είναι εντελώς διαφορετική από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Europa League την περασμένη Πέμπτη.

«Είχαμε 26 πάσες πριν το γκολ με τον Απόλλωνα, αλλά θα έχουμε χώρο για να κάνουμε 26 πάσες την Κυριακή; «αναρωτήθηκε. «Αν πιέσουν ψηλά, τότε γιατί να χτίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα μας; Το να παίξεις σωστά απέναντι στη Liverpool είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, αυτό που κάναμε όταν ήμουν στην Palace. Παίξαμε το παιχνίδι μας και οι τακτικές μας ήταν καλύτερες από εκείνων.»

O Firmino της Liverpool παλεύει με τον Barkley της Everton
O Firmino της Liverpool παλεύει με τον Barkley της Everton

«Δεν έχει έναν ή δύο παίκτες να ανησυχείς, αλλά τέσσερις ή πέντε! Αυτό είναι το δύσκολο με την Liverpool και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να το αντιμετωπίσουμε, αν τα καταφέρουμε. Αν δεν είμαστε αποτελεσματικοί τότε θα έχουμε πολλά προβλήματα» κατέληξε ο Allardyce

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com