Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Wijnaldum: «Το πιο ξεχωριστό ντέρμπι που έχω ζήσει»

Wijnaldum: «Το πιο ξεχωριστό ντέρμπι που έχω ζήσει»

O Wijnaldum θεωρεί πως η ανατροπή της Roma είναι μια προειδοποίηση.

Στην ξεχωριστή φύση που έχει το ντέρμπι του Merseyside αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα ο Gini Wijnaldum. O Ολλανδός μέσος των Reds είπε χαρακτηριστικά ότι το ντέρμπι αυτό είναι το «πιο ξεχωριστό» που έχει ζήσει.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλο πιο ξεχωριστό ντέρμπι που να έχω ζήσει. Αν δεις το γήπεδο, πόσο κοντά είναι στο άλλο και πόσο μεγάλα είναι και τα δύο. Βλέπεις πολλές οικογένειες να έχουν κόσμο που στηρίζει την Everton και επίσης και κόσμο που στηρίζει τη Liverpool και να είναι ακόμα κι έτσι φίλοι. Σε άλλα ντέρμπι δεν έχω δει κάτι τέτοιο.» τόνισε ο Gini, ο οποίος αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά.

wijnaldum
O Gini στο περσινό Everton – Liverpool

«Παίξαμε πολύ καλά με τη Spartak, το 7-0 μας δίνει μπόλικη αυτοπεποίθηση για να παίξουμε με την Everton. Ένα παιχνίδι σαν κιαυτό είναι πάντα ξεχωριστό, μιας και είναι δύο σύλλογοι που παλεύουν για το ποιος θα είναι ο καλύτερος της πόλης και ο κόσμος της Liverpool μιλάει όλη την ώρα για το παιχνίδι αυτό. Λένε ότι πρέπει να κερδίσουμε, ενώ ο κόσμος της Everton μου ζητάει να χάσουμε! Προφανώς και θέλουμε να κερδίσουμε και γι’αυτό ανυπομονούμε για το παιχνίδι» καταλήγει ο Ολλανδός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com