Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Διαχείριση της ταμπέλας του φαβορί

Liverbet : Διαχείριση της ταμπέλας του φαβορί

Η Liverpool μπαίνει στην αναμέτρηση ως το απόλυτο φαβορί ωστόσο αυτές οι ταμπέλες πολύ δύσκολα κερδίζουν παιχνίδια από μόνες τους.

Η εκπληκτική επιθετική κατάσταση της Liverpool δικαίωσε το over 3.5 την Τετάρτη και πολύ εύκολα ενώ και ο Sadio Mane σκόραρε για το 2/2 του REDBET. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο σημερινό ντέρμπι, το οποίο προσωπικά περιμένω διαφορετικό από τα δύο τελευταία στο Anfield.

Ο Coutinho της Liverpool πέρυσι απέναντι στην Everton
Ο Coutinho της Liverpool πέρυσι απέναντι στην Everton

Δεν πιστεύω πως ο πανέξυπνος Big Sam θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο ή να προηγηθεί. 0-0 και όσο αντέξει η Everton χωρίς να πάρει το παραμικρό ρίσκο στον αγώνα. Τότε θα έχει ελπίδα ειδάλλως θα μαζέψει γκολ. Όλα μπορεί να αλλάξουν ένα γρήγορο γκολ αλλά αυτό θα προσπαθήσουν να αποφύγουν οι φιλοξενούμενοι.

Η επιθετική ποιότητα των Reds θα πρέπει να ξεδιπλωθεί πλήρως και να έχει καλές εμπνεύσεις απέναντι σε μία πολυπρόσωπη άμυνα.  Όσο ριψοκίνδυνο και αν είναι να κοντράρει κάποιος τον επιθετικό οίστρο της ομάδας του Klopp, θα ποντάρω στο να μην επιτευχθούν πάνω από 2-3 γκολ στην αναμέτρηση ενώ απόλυτα εύλογα και τα πονταρίσματα στις κάρτες.

Πρόταση : Liverpool – Everton 2-3 goal, 2.20 (Stoiximan)

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com