Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το Merseyside Derby είναι το ντέρμπι στα καλύτερά του»

Klopp: «Το Merseyside Derby είναι το ντέρμπι στα καλύτερά του»

O Klopp μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου

Στην παγίδα που κρύβει η πρόκληση της Everton, την οποία πια «οδηγεί» ο Sam Allardyce, στάθηκε ο Jurgen Klopp στην συνέντευξη τύπου του ενόψει του Κυριακάτικου Merseyside derby. Ο Γερμανός γνωρίζει καλά τι εστί Sam Allardyce αλλά και τι σημασία έχει για την πόλη το Merseyside Derby, ώστε να προσέχει πολύ καλά να μην πέσει στην παγίδα του θεωρητικά υποδεέστερου αντιπάλου.

«Τον έχω αντιμετωπίσει σε τρεις διαφορετικές ομάδες και είμαι μόλις 2 χρόνια εδώ!» σχολίασε για τον Allardyce o Klopp. «Σε κάθε σύλλογο, έκανε την δουλειά του αποτελεσματικά. Είναι πετυχημένος, το ξέρουμε αυτό και όλες οι ομάδες του Allardyce είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Από την άλλη όμως είμαστε σε καλή φάση και πρέπει να μάθουμε απ’τα λάθη μας. Μετά την τελευταία μας επιβλητική νίκη, με αντίπαλο την Maribor, δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί και δεν πρέπει να γίνει ξανά.»

«Δεν περιμένουμε να παίξουμε όπως με την Spartak. Ήμασταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πετάγαμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε απ’το μηδέν. Να είμαστε τέλεια προετοιμασμένοι και να προστατεύσουμε τα κεκτημένα με ιδναικό τρόπο. Τότε μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Πρέπει να τους δυσκολέψουμε, να είμαστε υπομονετικοί όπως με την Brighton, μιας και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος. Η Everton δεν πρέπει να πάρει ούτε ένα μέτρο στον αγωνιστικό χώρο

Klopp

«Όλοι ξέρουμε την Everton» συνέχισε ο Klopp. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν ποιότητα. Ήθελαν αλλαγή και την βρήκαν εγκαίρως. Αν δεν είναι στις πρώτες έξι-επτά ομάδες του πρωταθλήματος τότε υπάρχουν μουρμούρες. Είδα τα τελευταία τους παιχνίδια και είναι σε καλή φάση. Σκόραραν και το γκολ της χρονιάς, με την West Ham.»

«To derby του Merseyside είναι το ντέρμπι στα καλύτερά του. Σεβασμός μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και θέληση για νίκη. Είμαστε μία πόλη και υπάρχει χώρος για φίλους και των δύο ομάδων.» κατέληξε ο Γερμανός

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com