Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Can: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

Can: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

Δυνατή σαν μια γροθιά για την συνέχεια η Liverpool.

Ο Emre Can, δηλώνει μετά το 7-0 κόντρα στην Spartak Moscow, πως η Liverpool, δεν φοβάται κανέναν και πως είναι έτοιμη για όλα.

Η Liverpool την Τετάρτη, έδωσε μεγάλη παράσταση κόντρα στην Spartak, καθώς συνέτριψε τους πρωταθλητές Ρωσίας, με 7-0.Ο Philippe Coutinho πέτυχε το πρώτο του hat-trick, ενώ σκόραραν και οι Mohamed Salah, Roberto Firmino και Sadio Mane.

Μετά το παιχνίδι, ο Emre Can, δήλωσε πως η ομάδα του, δεν φοβάται κανέναν και περιμένουν με ανυπομονησία την κλήρωση για την επόμενη φάση του Champions League.

Σιγουριά για την συνέχεια από τον Emre Can.
Σιγουριά για την συνέχεια από τον Emre Can.

«Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα.Η εμφάνισή μας, ήταν πολύ καλή.Αν νικάς 7-0, παίζεις και καλά.Είμαστε εξαιρετικοί επιθετικά.Ξεκινήσαμε δυνατά και βάλαμε το γκολ.Παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο και γενικά ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι»

Έχουν ακουστεί πολλά γύρω από το όνομα του Emre Can το τελευταίο καιρό και το που θα συνεχίσει την καριέρα του.Ο Γερμανός, δήλωσε πως λατρεύει να παίζει με την Liverpool.

«Η Spartak είχε και τις δικές της ευκαιρίες, αλλά το 7-0 είναι τρομερό για εμάς.Η τετράδα μπροστά είναι εκπληκτική.Είναι γρήγοροι, δυνατοί και έξυπνοι παίκτες.Είναι ωραίο να παίζεις σε αυτή την ομάδα»

«Τώρα, όλοι έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι με την Everton.Το περιμένουμε πως και πως και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε την νίκη»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com