Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στο top-30 του κόσμου οι Mane και Coutinho για το 2017

Στο top-30 του κόσμου οι Mane και Coutinho για το 2017

Στο top-30 του κόσμου οι Mane και Coutinho.

Ο Philippe Coutinho και ο Sadio Mane, είναι μέσα στους 30 κορυφαίους παίκτες για το 2017, καθώς μάθανε τις θέσεις του, στην απονομή της χρυσής μπάλας.

Ο Coutinho και ο Mane, ξεκίνησαν την Τετάρτη για την Liverpool, με τους Reds να κερδίζουν με το ευρύ 7-0 την Spartak Moscow για το Champions League!

Η βδομάδα των δύο παικτών, έγινε ακόμα καλύτερη, καθώς είναι μέσα στους 30 καλύτερους παίκτες για το 2017.Έχοντας διανύσει μία πολύ καλή χρονιά, δίκαια βρίσκονται σε αυτή την λίστα.Είναι δύο βασικά χαρτιά της Liverpool, για το ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει.

Πιο ψηλά στην λίστα ο Mane από τον Coutinho.
Πιο ψηλά στην λίστα ο Mane από τον Coutinho.

Ο Philippe Coutinho, κατέλαβε την 29η θέση, μαζί με τον Dries Mertens της Napoli.Ο Sadio Mane, βρισκόταν πιο κάτω, στην 23η θέση, αφήνοντας πίσω του τους, Karim Benzema, Jan Oblak, Mats Hummels, Edin Dzeko και Radamel Falcao.

Στην σχετική λίστα, βρίσκεται και ένας πρώην Red, ο Luis Suarez, ο οποίος κατέκτησε την 13η θέση.Στην πρώτη πεντάδα, ήταν οι Luka Modric, Gigi Buffon, Neymar JR, Lionel Messi και Cristiano Ronaldo, με τον Πορτογάλο, να είναι αυτός που χαμογέλασε στο τέλος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com