Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα Klopp και Salah!

Υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα Klopp και Salah!

Δεν δέχεται τα περί κακής φόρμας του Salah ο Klopp.

Η ανοδική πορεία της Liverpool φαίνεται πως έχει αντίκτυπο και στην Premier League για τους πρωταγωνιστές της, με τους Mohamed Salah και Jurgen Klopp να βρίσκονται στους υποψήφιους για το βραβείο του παίκτη και προπονητή του μήνα αντίστοιχα για την Premier League.

Ο Mohamed Salah είναι ο πρώτος σκόρερ της Premier League, σημείωσε εφτά γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις μέσα στον Νοέμβριο και δικαιολογημένα βρίσκεται στην εξάδα των υποψηφίων, μαζί με τους Robbie Brady (Burnley), Kevin De Bruyne, Raheem Sterling (Manchester City), Eden Hazard (Chelsea), Shkodran Mustafi (Arsenal), και Ashley Young (Manchester United).

O Klopp μαζί με τον Salah
O Klopp μαζί με τον Salah βάζουν πλώρη για τα βραβεία του μήνα Νοεμβρίου 

Από την άλλη, ο Jurgen Klopp, ίσως στο πιο δύσκολο κομμάτι της παρουσίας του στην Liverpool έως τώρα, πιστώνεται εύλογα την άνοδο της ομάδας με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, δεχόμενος μόλις δύο τέρματα και βλέποντας την ομάδα του να σκοράρει έντεκα φορές. Έτσι, βρίσκεται στην λίστα μαζί με τους Antonio Conte (Chelsea), Sean Dyche (Burnley), Pep Guardiola (Manchester City), Jose Mourinho (Manchester United) και Arsene Wenger (Arsenal).

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίσετε τους δικούς μας υποψήφιους, ή όποιον άλλον θέλετε εσείς, στην επίσημη ιστοσελίδα της Premier League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com