Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυλαία στους ομίλους με νίκη για την U19

Αυλαία στους ομίλους με νίκη για την U19

Με νίκη έκλεισε την παρουσία της στους ομίλους του UEFA Youth League η U19 της Liverpool, καθώς επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της Spartak Moscow. Μπορεί η ομάδα του Steven Gerrard να είχε κλείσει ήδη το εισιτήριο της για την επόμενη φάση, όμως αυτό δεν είχε και πολλή σημασία για τους μικρούς, όπως αποτυπώνεται στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι έφηβοι της Liverpool μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με την πρώτη ευκαιρία να ανήκει στον Ben Woodburn, ο οποίος δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο έδιωξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ο γκολκίπερ της Spartak, Maksimenko. Στην συνέχεια, ήρθε το γκολ για την Liverpool με εξαιρετική συνεργασία Curtis Jones και Conor Masterson – φάση καρμπόν με το γκολ με το οποίο έγινε το 1-1 από τον Coutinho στην Μόσχα – για να βάλει την μπάλα στα δίχτυα ο πολύ καλός και σήμερα Jones. Ο Stevie G παρέταξε την ομάδα με 3-4-3, κάτι που έκανε την ομάδα αρκετά απειλητική στα στημένα και κάπως έτσι ήρθε το δεύτερο γκολ, με αριστερό βολέ του George Johnston έπειτα από κόρνερ του Curtis Jones, με τον πρώτο να παίρνει το αίμα του πίσω για την εξαιρετική ευκαιρία που είχε λίγες φάσεις πριν, με τον Maksimenko να κάνει τρομερή απόκρουση στην κεφαλιά του Johnston.

Ο εξαιρετικός σήμερα Camacho βγάζει την ομάδα στην επίθεση.
Ο εξαιρετικός σήμερα Camacho βγάζει την ομάδα στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Spartak έκανε αλλαγές και προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, όμως βρήκε μπροστά της τον Kamil Grabara, ο οποίος έκανε δύο τρομερές επεμβάσεις σε σουτ των Bakaev και Rudenko. Ο Gerrard προσπάθησε να φρενάρει τους αντιπάλους, περνώντας μέσα τον Edvard Tagseth στο κέντρο, ενώ αργότερα μπήκε και ο Elijah Dixon-Bonner, με τον πάρα πολύ καλό σήμερα Camacho να ανεβαίνει δεξί χαφ σε διάταξη 5-4-1 όταν η Liverpool αμυνόταν. Η Spartak αύξησε την πίεση της, ωστόσο οι πιτσιρικάδες δεν έδειξαν να αγχώνονται, βλέποντας το ως τεστ σε παρόμοιες καταστάσεις. Τελικό σκορ 2-0 και η Liverpool προκρίνεται ως πρώτη από τον όμιλό τής με 15 βαθμούς. Ας ευχηθούμε αντίστοιχη τύχη και στους μεγάλους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com