Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «The Coutinho Show» και αέρα στην φάση των 16!

«The Coutinho Show» και αέρα στην φάση των 16!

Ασταμάτητος εκτός περιοχής ο Coutinho

Με τον «αρχηγό» Philippe Coutinho να βρίσκεται σε άλλο ένα παιχνίδι σε φοβερή βραδιά και να πετυχαίνει χατ τρικ, η Liverpool πήρε μία επιβλητική επικράτηση με 7-0 επί της Spartak Moscow! Oι Reds σκόρπισαν τους Μοσχοβίτες με την φανταστική του λειτουργία στις αντεπιθέσεις και καπάρωσαν με ευκολία την πρώτη θέση στον όμιλό τους στο Champions League!

Ξεκινώντας το πρώτο ημίχρονο οι Reds μπήκαν με όρεξη για αγώνα και χωρίς καμία όρεξη για περιπέτειες! Μόλις στο 5ο λεπτό η Liverpool κέρδισε πέναλτι, με τον Mo Salah να ανατρέπεται από τον Georgi Dhizkiya και ο Coutinho δεν μπόρεσε να αφήσει την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη, γράφοντας το 1-0, στο πιο γρήγορο γκολ της Liverpool στο Anfield στο Champions League. Η ομάδα του Jurgen Klopp συνέχισε να… κρατάει την Spartak από τα «κέρατα» και αφού απείλησε δις με Mane και Coutinho, o αρχηγός των Reds ήρθε να ξανχτυπήσει και να διπλασιάσει τα τέρματά του και εκείνα της Liverpool, μόλις στο 16′! Oι «Fantastic Four» των Mane – Salah – Firmino και Coutinho συνδυάστηκαν εξαιρετικά και ο Βραζιλιάνος έγραψε έτσι το 2-0. Μόλις δύο λεπτά έμεινε το σκορ στα ίδια επίπεδα. Ο Bobby Firmino έγραψε στο 18ο λεπτό το 3-0 με άλλη μία κόντρα και το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά λήξαν πριν καν καλά καλά φτάσει στο 20λεπτο! Aυτό ήταν το 12ο γκολ του Βραζιλιάνου, ο οποίος από αρχές Δεκεμβρίου ισοφαρίζει την καλύτερη επιθετική επίδοσή του. Η Liverpool κατέβασε αισθητά ρυθμούς μετά το 3-0, με τον Mane να χάνει βέβαια στο 34ο λεπτό μία τεράστια ευκαιρία από κοντά, όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το σκόρ παρέμεινε στο 3-0. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ήταν ο τραυματισμός του Alberto Moreno στον αστράγαλο, στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, κάτι που ανάγκασε τον Jurgen Klopp να περάσει τον James Milner πριν την ανάπαυλα.

coutinho salah

Το δεύτερο μέρος ήταν αυτό που λέμε «μία απ’τα ίδια». Η Liverpool μπήκε για άλλη μία φορά δυναμικά και χρειάστηκε μόλις 3 λεπτά για να αφήσει το στίγμα της! Στο 48ο λεπτό, σέντρα του Milner, φοβερό βολέ στην κίνηση από τον Sadio Mane και 4-0 για τους Reds, οι οποίοι ήταν ασταμάτητοι! Τόσο ασταμάτητοι που μόλις 3 λεπτά αργότερα, στο 51ο λεπτό, ο Philippe Coutinho έγραψε το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της Liverpool και το 3ο χατ τρικ παίκτη των Reds στο Champions League μετά του Michael Owen και Yossi Benayoun. Με το σκορ στο 5-0, ο Jurgen Klopp «ανανέωσε» λίγο την ομάδα του, με τους Arnold και Daniel Sturridge να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο δεύτερος μάλιστα δεν άργησε να κάνει και το δικό του impact. Κλέψιμο του Sadio Mane, συνδυασμός μεταξύ αυτού του Salah και του Daniel Sturridge, και με ασίστ του τελευταίου, ο Σενεγαλέζος έγραψε με κοντινό σουτ το 6-0! Το παιχνίδι όμως είχε και γλυκό. Ο Daniel Sturridge έψαξε το γκολ, έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες (η πρώτη είχε υποψία πέναλτι του Shelikov πάνω στον Άγγλο επιθετικό) αλλά τελικά το γκολ το βρήκε ο συνήθης ύποπτος… χασογκόλης! Ο Mohamed Salah έγραψε στο 87ο λεπτό, μετά από εξαιρετική υποδοχή του σε πάσα του Milner και προσποίηση, το 7-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα! Οι Reds με επίθεση υψηλών οκτανίων (μετράνε μάλιστα ήδη 29 γκολ στην Ευρώπη – 33 στην Premier League! ) πήραν την πρωτιά και τώρα αναμένουν τον αντίπαλό τους στην κλήρωση της Δευτέρας. Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στις 16.15 με αντίπαλο την Everton στο Anfield!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com