Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Το ματς της σεζόν μέχρι τώρα για Liverpool και Spartak

Liverbet : Το ματς της σεζόν μέχρι τώρα για Liverpool και Spartak

Firmino, Liverpool

H Liverpool υποδέχεται τη Spartak Moscow για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.

Μπορεί το παιχνίδι στο Brighton να άνοιξε από νωρίς και να μη δικαίωσε το under της στήλης ωστόσο σήμερα προσπαθούμε ξανά να κάνουμε επανεκκίνηση. Το παιχνίδι είναι τελικός με τη Liverpool με νίκη να είσαι σίγουρα πρώτη ενώ και με ήττα περνά ως δεύτερη αρκεί να μην κερδίσει η Sevilla στο Maribor.

O Coutinho ήταν ο σκόρερ της Liverpool στη Ρωσία
O Coutinho ήταν ο σκόρερ της Liverpool στη Ρωσία

Από την άλλη η Spartak ξέρει πως θέλει μόνο νίκη. Αυτό την αναγκάζει να μην μπορεί να αμυνθεί για 90 λεπτά. Ξέρει πως ακόμη και στην ισοπαλία να κυλά το ματς, κάποια στιγμή πρέπει να επιτεθεί και αυτή είναι η πιο επικίνδυνη ισορροπία απόψε για την ομάδα του Carrera. Και αυτό σίγουρα μπορεί να το εκμετταλευτεί η μανούλα στην κόντρα επίθεση Liverpool.  Από την άλλη και στη Ρωσία, οι Reds έφτιαξαν πολλές φάσεις στην πολυπληθή άμυνα των Μοσχοβιτών. Άσχετα αν η υπεροχή αυτή δεν αποτυπώθηκε στο σκορ εκείνο το βράδυ.

Οι Reds επί Klopp αξιοποιούν στο έπακρο το Anfield και έχουμε την εντύπωση πως απόψε θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ στην αναμέτρηση αλλά και στον Sadio Mane για πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης ή σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, αν προτιμάτε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πρόταση : Liverpool – Spartak : Moscow Over 3.5 goal , 1.90 (Stoiximan)

Liverpool – Spartak Moscow : Mane πρώτος σκόρερ αναμέτρησης ή anytime scorer , 4.00/1.70 (Stoiximan)

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com