Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Spartak Moscow (preview)

Liverpool – Spartak Moscow (preview)

Liverpool

Η Liverpool καλείται να επιστρέψει στη νοκ άουτ φάση του Champions League μετά τη σεζόν 2008-2009 και πρέπει αύριο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Spartak Moscow στο Anfield για να τα καταφέρει.

Oι γηπεδούχοι «Κόκκινοι» καλούνται απλώς να μη χάσουν για να έχουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις αλλά χρειάζονται νίκη για να τερματίσουν πρώτοι ακόμη και αν η Sevilla επικρατήσει της Maribor στη Σλοβενία. Αήττητη στο Anfield σε ευρωπαικό παιχνίδι επί Klopp, η Liverpool θέλει να συνεχίσει τα πολύ καλά της αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη τον τελευταίο μήνα αλλά και να δημιουργήσει και άλλο μομέντουμ ενόψει της επίσκεψης της Everton σε λίγα 24ωρα.

Ώρα τελικού για τον πέμπτο όμιλο ανάμεσα σε Liverpool και Spartak
Ώρα τελικού για τον πέμπτο όμιλο ανάμεσα σε Liverpool και Spartak

Από την άλλη οι πρωταθλητές Ρωσίας του Carrera, αυτοκτόνησαν απέναντι στη Maribor πριν από δύο εβδομάδες και πλέον χρειάζονται μόνο νίκη για να καταφέρουν να βρίσκονται στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Έρχονται και εκείνοι από θετικά αποτελέσματα και θέλουν να μεταφέρουν το δικό τους καλό συγχρονισμό στο ματς της σεζόν έως τώρα και για τις δύο ομάδες.

Σέντρα της αναμέτρησης κλασικά στις 21.45 ώρα Ελλάδος.

Αγωνιστικά νέα : Ο Jurgen Klopp δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Matip και Lallana ενώ μακροχρόνια απών είναι ο Clyne. Δεν σημειώνονται άλλα σημαντικά προβλήματα. Ξανά στα γκολποστ ο Loris Karius.

Στατιστικά στοιχεία : – Η Liverpool είναι αήττητη στα τελευταία 7 παιχνίδια της στο Champions League.

-Aν ο Firmino σκοράρει, θα φθάσει τα 12 γκολ στη σεζόν και θα ισοφαρίσει την καλύτερή του επίδοση σε ολόκληρη σεζόν τα προηγούμενα 2 χρόνια.

-Μόλις μία φορά σε 11 απόπειρες έφθασε στη νοκ άουτ φάση η Spartak Moscow.

-O Firmino έχει 5 γκολ και 2 ασίστ σε 5 εμφανίσεις μέχρι τώρα στο Champions League.

-Τρία από τα τέσσερα τελευταία γκολ της Liverpool προήλθαν από κόρνερ. 

-Η Spartak δεν κράτησε καμία καθαρή εστία στα τελευταία της 15 παιχνίδια στο θεσμό ενώ νίκησε μόλις 6 από τα τελευταία 40.

Διαιτητής : Szymon Marciniak

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com