Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα προημιτελικά αλλά με ήττα οι γυναίκες

Στα προημιτελικά αλλά με ήττα οι γυναίκες

Δεν τα κατάφεραν χθες οι γυναίκες της Liverpool

Οι γυναίκες της Liverpool πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του Continental Tyres Cup  παρά την ήττα χθες το βράδυ με 1-0 από τη γυναικεία ομάδα της Sunderland στο Mariners Park .

Το παιχνίδι που έγινε χθες αντί για το Σάββατο, είδε τον Scott Rogers να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του και η Sunderland ήταν μπροστά στο σκορ μόλις από το 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Η England έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει και μετά ήταν η μεγάλη ευκαιρία της Sunderland με την Galloway.

Δεν τα κατάφεραν χθες οι γυναίκες της Liverpool
Δεν τα κατάφεραν χθες οι γυναίκες της Liverpool

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Rogers έβαλε στον αγώνα τη Harding , η οποία είχε κάνει χατ ρικ σε αυτό το γήπεδο τον Οκτώβριο και δύο λεπτά μετά την αλλαγή της λίγο έλειψε να κάνει ξανά τη διαφορά.  Ούτε η Caroline Weir κατάφερε να σκοράρει στο 66ο λεπτό με την τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει εξαιρετική εμφάνιση.

Έτσι το σκορ δεν άλλαξε και η Liverpool πέρασε δεύτερη στον όμιλο με τη Sunderland με αυτή τη νίκη να κατκτά την πρώτη θέση. Επόμενη αναμέτρηση για τα κορίτσια του Rogers είναι την Κυριακή απέναντι στην Arsenal με σέντρα στις 16.00 ώρα Ελλάδος. Ακολουθεί η χθεσινή σύνθεση της ομάδας :

Chamberlain, Fletcher, Greenwood, Stoney, Bonner, Ingle, Hodson (Pike, 76), Coombs, Clarke, Weir, England (Harding, 60).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com