Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Για το όγδοο διαδοχικό ταμείο στο Stoke

Liverbet : Για το όγδοο διαδοχικό ταμείο στο Stoke

Καθόλου αρνητικός στο να συνεχίσει να φορά τα κόκκινα ο Emre Can.

Στο Stoke και το Bet 365 Stadium δοκιμάζεται η Liverpool για την 14η αγωνιστική της Premier League σε μία έξοδο που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.

Τα 2-3 γκολ του βασικού πονταρίσματος βγήκαν έστω και αργά στο Anfield απέναντι στην Chelsea και πάμε για φρέσκα κουλούρια μετά από 7 διαδοχικά επιτυχή βασικά πονταρίσματα.

Μόνο εύκολο δεν προβλέπεται το βράδυ της Liverpool στο Stoke
Μόνο εύκολο δεν προβλέπεται το βράδυ της Liverpool στο Stoke

Η Liverpool μπορεί να έχει 3 διαδοχικές νίκες για πρωτάθλημα και League Cup στο Stoke αλλά όλες ήταν στο γκολ και όλες ήταν δύσκολες. Οι Potters από την άλλη φέτος έχουν κάνει τα δύο καλύτερά τους παιχνίδια στην έδρα τους απέναντι στις Arsenal και Manchester United. Ξέρουν επίσης πολύ καλά πως αν σηκώσουν τη μπάλα με τον άνεμο που θα υπάρχει απόψε, μπορούν να πανικοβάλλούν την άμυνα της ομάδας του Klopp.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν λίγες αλλαγές ξανά στην ενδεκάδα και η επίθεση τους είναι τέτοια που μπορούν να σκοράρουν σε όλα τα γήπεδα της κατηγορίας.  Ωστόσο έχουν και 16 τέρματα παθητικό εκτός έδρας. Το χειρότερο ρεκόρ στην κατηγορία. Θεωρούμε πως για να κερδίσει η ομάδα του Klopp, θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές καθώς βλέπουμε γκολ και για τη Stoke στην αναμέτρηση. Βασικό ποντάρισμα , λοιπόν στο combo goal και over 2.5 ενώ για πιο τολμηρούς, θα προτείνουμε το over 3.5 που συνόδεψε και τα 2 διπλά της Liverpool έως τώρα αλλά και το οποίο έχει βγει σε όλα της τα παιχνίδια εκτός έδρας στην Premier League εκτός από το ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Newcastle.

Πρόταση : Stoke City – Liverpool : Goal και over 2.5 , 1.91 (Stoiximan)

Ρίσκο : Stoke City – Liverpool : Over 3.5, 2.30 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com