Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έμειναν αήττητοι στο ντέρμπι κορυφής οι μικροί του Gerrard

Έμειναν αήττητοι στο ντέρμπι κορυφής οι μικροί του Gerrard

Ισορροπημένα προβλέπει τα παιχνίδια με τη City o Steven Gerrard

Ο Steven Gerrard διατήρησε και στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος U18 το αήττητό του στη διοργάνωση με τους μικρούς των «Κόκκινων».

Ο χθεσινός σκόρερ για την ομάδα του Gerrard, Liam Millar
Ο χθεσινός σκόρερ για την ομάδα του Gerrard, Liam Millar

Η Liverpool, υπό το βλέμμα του Jurgen Klopp, προηγήθηκε με το 12ο φετινό τέρμα του νεαρού Καναδού Liam Millar  ωστόσο ο Keke Simmonds ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο για τους νεαρούς «Πολίτες».  Ο Steven Gerrard στις δηλώσεις του έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα αναφορικά με την ισοπαλία :

«Ήταν καλό παιχνίδι για τα παιδιά και νομίζω δίκαιο αποτέλεσμα καθώς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και αυτοί ήταν καλύτεροι στο δεύτερο. Ο Liam σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ και βρίσκεται εδώ στο κατάλληλο μέρος.  Γελά, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, δουλεύει σκληρά στην προπόνηση και τα πηγαίνει περίφημα.  Είμαι περήφανος για τα παιδιά καθώς ο καθένας έδωσε ό,τι πραγματικά είχε σε όλο το τερέν.  Αν ήμασταν 2-0 μπροστά στο ημίχρονο δεν θα ήταν άδικο για τη City αλλά στα πρώτα 25 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. » είπε ο coach Steven Gerrard σχετικά με την αναμέτρηση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com