Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet: Η ευκαιρία της Liverpool στο Pizjuan

Liverbet: Η ευκαιρία της Liverpool στο Pizjuan

Μακάρι να βγάλει και άλλη τέτοια ασίστ ο Moreno αύριο

Η Liverpool καλείται αύριο να φύγει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες από το Sanchez Pizjuan και την αναμέτρηση με τη Sevilla , αν θέλει να τερματίσει πρώτη στον πέμπτο όμιλο. Μετά από πέμπτο διαδοχικό ταμείο με το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο Liverpool- Southampton το Σάββατο μετά το 28ο λεπτό, το REDBET είναι ξανά εδώ.

Οι Reds αγωνίζονται για δύο αποτελέσματα και η μεγαλύτερη πίεση ασφαλώς είναι στην ομάδα του Eduardo Berizzo. Ο Αργεντινός προπονητής στη συνέντευξη τύπου υπονόησε πως η ομάδα του δεν θα πάει το παιχνίδι σε ταχύτητες όπως αυτές του Anfield καθώς δεν μπορεί έτσι να κοντράρει τους 5 φορές πρωταθλητές Ευρώπης. Επίσης ζήτησε από τους παίκτες του να χάνουν τη μπάλα όσο πιο κοντά στην περιοχή της φιλοξενούμενης γίνεται για ευνόητους λόγους.

O Coutinho απέναντι στη Sevilla
O Coutinho απέναντι στη Sevilla

Σωστά και καλά τα όσα λέει αλλά αν τυχόν προηγηθεί η ομάδα του Klopp ή το παιχνίδι κολλά στην ισοπαλία και η Spartak κερδίζει την ίδια ώρα στη Μόσχα, η Sevilla είναι εκείνη που πρέπει να επιτεθεί.  Αυτό σημαίνει αυτόματα αίμα, το οποίο οσφρίζεται πολύ καλά η Liverpool επί Klopp ώστε να χτυπά στην κόντρα.

Δεν αποκλείουμε να δούμε 4-4-2 όπως απέναντι στη West Ham αλλά ακόμη και έτσι η ομάδα μας είναι..πυραυλόκινητη μεσοεπιθετικά, έχει έναν Salah ασταμάτητο και έχει ψυχολογία. Θα πάμε στα γκολ της καθώς θεωρούμε πως και να κερδίσει είναι πιθανό να χρειαστεί τουλάχιστον δύο τέρματα.

Πρόταση : Sevilla – Liverpool : Over 1.5 Liverpool, 2.00 (Stoiximan)

Ρίσκο : Sevilla – Liverpool : 2 και Over 2.5 , 3.40 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com