Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σκέφτεται την περίπτωση του Van Dijk η City

Σκέφτεται την περίπτωση του Van Dijk η City

Ήρθε η ώρα που επανέρχονται οι φήμες για Van Dijk

Ο Pep Guardiola, ψάχνει έναν παίκτη για να ενισχύσει την άμυνα της City και απ’ότι φαίνεται ο ιδανικός είναι ο στόχος της Liverpool, Van Dijk.

Ο προπονητής της Manchester City, δήλωσε πως θα κινηθεί η ομάδα του για έναν κεντρικό αμυντικό, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.Η ιδανική λύση, μοιάζει ο Virgil Van Dijk ο οποίος είχε απασχολήσει όλο το καλοκαίρι την Liverpool.Σενάρια αναφέρουν πως οι Reds, θα κάνανε πρόταση στον Ολλανδό και στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Ο Guardiola έψαχνε για αμυντικό ακόμη και πριν τραυματιστεί ο John Stones.Ο Ισπανός προπονητής αναφέρει μετά την νίκη της City με 0-2 κόντρα στην Leicester:

«Θα το συζητήσουμε όταν έρθει ο Ιανουάριος.Θα το σκεφτούμε σοβαρά για μια μεταγραφή, αλλά όχι επειδή ο John είναι σε αυτή την κατάσταση.Για να παίξεις σε όλες τις διοργανώσεις, χρειάζεσαι μία μεγαλύτερη ομάδα γιατί οι παίκτες δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση μέχρι το επόμενο παιχνίδι»

Θέλει Van Dijk ο Guardiola.
Θέλει Van Dijk ο Guardiola.

Ο Van Dijk είχε δείξει πως ήθελε πολύ μία μετεγγραφή στην Liverpool.Παρόλα αυτά το deal δεν ολοκληρώθηκε και η Southampton θα προτιμήσει να συζητήσει πιθανή μετεγγραφή του στην Manchester City και όχι στην Liverpool.

Οι Reds είχαν αγοράσει πολλούς παίκτες από την Southampton τα τελευταία χρόνια.Οι Adam Lallana, Sadio Mane, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne και Rickie Lambert, ήρθαν στο Λίβερπουλ τα τελευταία 3 χρόνια, με τους 4 από τους 5, να αγωνίζονται ακόμα με την ομάδα.

Από την άλλη, ο Guardiola, έχει μείνει με λίγους αμυντικούς και ο Kompany, μόλις επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από συνεχόμενους τραυματισμούς.Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Van Dijk γίνεται στόχος των Πολιτών.

«Ο Kompany έχει χάσει κάτι παραπάνω από δύο μήνες.Πρέπει να προσέχουμε πόσα λεπτά παίζει και πως νιώθει.Μας έλειψε πολύ.Είναι ρίσκο να τον βάζουμε να παίζει όλο και περισσότερο αλλά τώρα ο Stones είναι εκτός και έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα σε αυτήν την θέση»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com