Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φωτιά στην δημιουργία του παιχνιδιού ο Coutinho

Φωτιά στην δημιουργία του παιχνιδιού ο Coutinho

Ο Philippe Coutinho πανηγυρίζει.

Όλο ένα και καλύτερος είναι ο Philippe Coutinho ο οποίος δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί γκολ και ευκαιρίες για την Liverpool.

Στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Southampton ο Coutinho έκανε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και απέδειξε γιατί θεωρείτε ένα από τους κορυφαίους στο ρόστερ των Κόκκινων.

Με το χθεσινό γκολ και την assist στον Mohamed Salah, ο Βραζιλιάνος μάγος, στις 15 τελευταίες εμφανίσεις του με την Liverpool, έχει συμμετάσχει σε 14 γκολ!

Philippe Coutinho και Alberto Moreno πανηγυρίζουν.
Philippe Coutinho και Alberto Moreno πανηγυρίζουν.

Ο Βραζιλιάνος, έπαιξε πιο κεντρικά χθες και τροφοδοτούσε τους επιθετικούς της ομάδας του Jurgen Klopp.Καλά τρεξίματα και πολύ καλή οργάνωση στο γήπεδο είναι μερικά από τα στοιχεία που μπορεί να προσφέρει ο 25χρονος παίκτης.

Με τις εμφανίσεις του μας δείχνει γιατί θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων αλλά και γιατί μία άλλη μεγάλη ομάδα όπως η Barcelona τον θέλει τόσο πολύ.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Southampton, είδαμε τους Roberto Firmino, Mohamed Salah, Philippe Coutinho και Sadio Mane μετά από πολύ καιρό μαζί στην ενδεκάδα και είδαμε ποια ήταν τα αποτελέσματα.Οι 4 τους, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com