Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πουλάει η Barcelona για να κινηθεί για τον Coutinho

Πουλάει η Barcelona για να κινηθεί για τον Coutinho

Και αν φύγει ο Coutinho, τι γίνεται μετά;

Έτοιμη να πουλήσει αρκετούς παίκτες της τον Γενάρη είναι η Barcelona, έτσι ώστε να μπορέσει να κινηθεί για μία ακόμα φορά, για την απόκτηση του Coutinho.

Η ισπανική ομάδα ήθελε πολύ τον Philippe το καλοκαίρι, με την Liverpool να αρνείται να τον πουλήσει.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Blaugrana, ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση για τον Βραζιλιάνο τον Ιανουάριο.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχουν και τα κατάλληλα χρήματα έτσι ώστε να μην υπάρξουν επιβαρύνσεις στο οικονομικό κομμάτι της Barcelona.Οι Καταλανοί, ενδέχεται να πουλήσουν τους Andre Gomes, Arda Turan, Denis Suarez, Aleix Vidal και Paco Alcacer, για να μπορέσουν να κάνουν μία πάρα πολύ υψηλή πρόταση στους Reds για τον Coutinho.

Ο Jurgen Klopp με τον Philippe Coutinho.
Ο Jurgen Klopp με τον Philippe Coutinho.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος, είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια της Liverpool λόγω τραυματισμού αλλά στον χθεσινό αγώνα η παρουσία του με την Southampton ήταν πολύ θετική.

Η ομάδα του Ernesto Valverde θέλει πολύ τον Coutinho αλλά ο Jurgen Klopp δεν πρόκειται να τον αφήσει τόσο εύκολα.Ο 25χρονος, είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα του Γερμανού προπονητή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com