Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Δείξαμε επιπρόσθετη ωριμότητα στο παιχνίδι μας»

Klopp: «Δείξαμε επιπρόσθετη ωριμότητα στο παιχνίδι μας»

Μία απ’ τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Jurgen Klopp στο Anfield,

Στην ωριμότητα που επέδειξε η ομάδα του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της νίκης των Reds επί των Saints, o Jurgen Klopp. H ομάδα του ήταν για ένα παιχνίδι – επιτέλους – αποτελεσματική, δημιουργική και συνάμα σοβαρή στα μετόπισθεν, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Γερμανό.

«Μιλήσαμε για αυτό μετά το τέλος του διαλείμματος των εθνικών ομάδων που δεν ήμασταν μαζί. Πρέπει να χτίσουμε στις εμπειρίες μας» σχολίασε ο Klopp. «Μέχρι στιγμής σε αυτήν τη σεζόν είχαμε ζήσει τα πάντα – παιχνίδια κάθε είδους και ομάδες κάθε είδους και ήταν και ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, αυτό με την Tottenham. Ξέρω ότι κάποια από τα αποτελέσματα θα τα σκεφτεί ο κόσμος διαφορετικά, αλλά στα μάτια μου είχαμε μόνο ένα κακό παιχνίδι. Στα υπόλοιπα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει όλα. Έπρεπε να σκοράρουμε στα σωστά σημεία και να μην δεχτούμε γκολ. Χτίζουμε σε αυτό τώρα και τις εμπειρίες αυτές τις χρησιμοποιούμε ώστε να είμαστε προστατευμένοι και ελπίζω να το κρατήσουμε

Σιγά μην χαριζόταν στην Soton ο Klopp.

«Δεν είναι ότι δεν το ξέραμε και πριν, αλλά είναι πολύ σημαντικό το να μην αγχώνεσαι σε έναν αγώνα. Είναι ένα μάθημα που ακόμα και τώρα πρέπει να το μάθει όλο το ρόστερ, ότι αν δεν σκοράρει πρέπει να προσπαθήσεις ξανά και ξανά και ξανά. Η σημερινή εμφάνιση έμοιαζε πολύ περισσότερο ώριμη και αυτό είναι το σημαντικό» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com