Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ακόμα δεν έχει συνηθίσει το σύστημα του Klopp o Chamberlain

Ακόμα δεν έχει συνηθίσει το σύστημα του Klopp o Chamberlain

Στην παραδοχή ότι ακόμα και τώρα σιγά σιγά προσαρμόζεται στο συστημα του Jurgen Klopp, προχώρησε ο Alex Oxlade – Chamberlain. O Άγγλος διεθνής και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Reds το καλοκαίρι που μας πέρασε, μίλησε στο Sky Sports για το πρώτο του  διάστημα στη Liverpool.

«Είναι μία αλλαγή για εμένα, θέλεις να έρθεις σε έναν καινούργιο σύλλογο και να αρχίσεις να τρέχεις κατευθείαν και μάλλον δεν το έκανα τόσο γρήγορα όσο θα ήθελα» είπε ο Chamberlain. «Προφανώς, ο ανταγωνισμός για τις θέσεις είναι πολύ έντονος, όπως περιμένουμε να είναι, αλλά πάντα θες να παίζεις κατευθείαν και να ξεκινάς όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορείς.»

chamberlain

«Ο Jurgen είναι πολύ απαιτητικός και μας ξεκαθαρίζει τους ρόλους και τις υπευθυνότητές μας και την ένταση που θέλει από εμάς. Από εμένα, ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ εδώ στη Liverpool και προφανώς επειδή είναι χρονιά Μουντιάλ είναι και σημαντικό να είσαι μέρος στις κλήσεις της Αγγλίας όσο περισσότερο μπορείς, οπότε και εγώ πρέπει να δημιουργώ γκολ, να σκοράρω γκολ όπως πρέπει να κάνω ως επιθετικογενής παίκτης» κατέληξε ο Chamberlain.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com