Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Όμορφα λόγια του Klavan για Gomez

Όμορφα λόγια του Klavan για Gomez

Συνεχίζει να ενθουσιάζει με τις παρουσίες του ο Joe Gomez ο οποίος πρόσφατα αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα της εθνικής Αγγλίας.Τον στηρίζει ο Klavan.

Ο Gomez, τον Αύγουστο, έγινε αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας under-21.Λίγους μήνες αργότερα, κλήθηκε για πρώτη φορά στην  αντρική ομάδα των Τριών λιονταριών για τα φιλικά κόντρα σε Γερμανία και Βραζιλία.

Αυτό, ήταν μία επιβράβευση του προπονητή της Αγγλίας στον Gomez, για την πολύ καλή δουλειά που κάνει την σεζόν που διανύουμε στην Liverpool.

Ο νεαρός Άγγλος, επέστρεψε στο Melwood για την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Southampton στο Anfield.

Πρώτη συμμετοχή του Gomez με την εθνική Αγγλίας.
Πρώτη συμμετοχή του Gomez με την εθνική Αγγλίας.

Ο συμπαίκτης του στους Reds, Ragnar Klavan, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό συμπαίκτη του.

«Είμαι ευγνώμων που παίζω μαζί του.Είναι πολύ καλός τύπος, συγχαρητήρια στον Joe.Το άξιζε.Από τότε που ήρθα πριν ένα χρόνο, θέλει διαρκώς να μαθαίνει και δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις.Κάνει παραπάνω δουλειά και αυτό είναι το κλειδί για να προχωρήσεις.Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν»

«Όχι οι εμφανίσεις του δεν μου κάνουν έκπληξη.Είναι καλός άνθρωπος και καλός παίκτης.Ειδικά με αυτούς τους τραυματισμούς που είχε, που κράτησαν τόσο καιρό, νομίζω κάναν την ψυχολογία του πιο δυνατή.Πιο δυνατή για να συνεχίσει να μάχεται, να είναι γερός και να συνεχίσει να προπονείτε»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com