Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πίστη του Carragher στον Joe Gomez

Πίστη του Carragher στον Joe Gomez

Ο Joe Gomez με την φανέλα της Liverpool.

Ο Jamie Carragher μίλησε για τον Joe Gomez και την πολύ καλή απόδοση που έχει πιάσει την φετινή χρονιά με την Liverpool αλλά και την εθνική Αγγλίας.

Όπως αναφέραμε, η πολύ καλή πορεία του Gomez με την Liverpool, ώθησε τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας να τον καλέσει για πρώτη φορά στα Τρία Λιοντάρια.

Ο 20χρονος, έκανε πολύ καλή πρώτη εντύπωση με την εθνική.Πολύ καλές εμφανίσεις και με την Βραζιλία και με την Γερμανία.

Ο Carragher ενθουσιάστηκε από τις πολύ καλές εμφανίσεις του Gomez και δείχνει να τον υπολογίζει για το μέλλον της Liverpool αλλά και της εθνικής.

Στηρίζει τον Gomez ο Carragher.
Στηρίζει τον Gomez ο Carragher.

«Πιστεύω τα πήγε πολύ καλά.Κάνει μία εκπληκτική σεζόν.Ξεκίνησε σαν δεξί μπακ και άλλαζε θέση με τον Alexander-Arnold αλλά για την ώρα δείχνει πως παίρνει θέση βασικού και όπως όλα δείχνουν ο Southgate θα δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες»

«Εμφανίσεις σαν και αυτές, θα του δώσουν την δυνατότητα να έχει μία ευκαιρία να βρίσκεται στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.Άμα συνεχίσει να αγωνίζεται με τέτοιο τρόπο για την Liverpool σίγουρα θα πάρει την ευκαιρία του»

«Με τέτοιες εμφανίσεις με την εθνική, σίγουρα θα εντυπωσιάζει και τον προπονητή του στην Liverpool, Jurgen Klopp»

Αυτά ήταν τα λόγια του Carra ο οποίος έχει μία εξαιρετική εικόνα για τον νεαρό άσσο της Liverpool.Πιστεύει στο ταλέντο του.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com