Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Gomez: «Ακόμα μαθαίνω, καταπληκτική εμπειρία»

Gomez: «Ακόμα μαθαίνω, καταπληκτική εμπειρία»

Για την εμπειρία του να μαρκάρει τον Neymar αλλά και άλλους Βραζιλιάνους παίκτες σε ένα φιλικό εθνικών ομάδων υψηλότατου επιπέδου, μίλησε ο Joe Gomez. Ο αμυντικός της Liverpool ξεχώρισε στο προχθεσινό φιλικό των Τριών Λιονταριών με την Βραζιλία, παιχνίδι στο οποίο ψηφίστηκε και Man of The Match, και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την εμπειρία του αυτή:

«Είναι τεράστιο αυτό» δήλωσε. «Είχα σχέσεις με τον Gareth από την εποχή που προπονούσε την κάτω των 21 της Αγγλίας και ξέρω ότι είναι καλός προπονητής. Είναι εξαιρετικό για νεαρούς παίκτες σαν κι εμένα, μπορείς να δεις πόσες ευκαιρίες έδωσε με τις επιλογές του, πράγμα εξαιρετικό. Μαθαίνω από το προπονητικό τιμ. Είναι μία καλή προσπάθεια που γίνεται και τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να χτίσουμε σε αυτό και να συνεχίσει το μομέντουμ και στο παγκόσμιο Κύπελλο.»

Ο Gomez πήρε τα συγχαρητήρια του Southgate για το πως αντιμετώπισε τον Neymar στο παιχνίδι, κάτι για το οποίο προφανώς και κλήθηκε ο νεαρός Άγγλος να σχολιάσει.

gomez

«Προφανώς όταν έρχεσαι στο παιχνίδι ξέρεις την ποιότητα και το τοπ κλας ταλέντο που υπάρχει. Κάποιους τους ξέρω από την ομάδα μου και προφανώς ο Neymar και παίκτες σαν τον Neymar έχουν φοβερή ποιότητα, αλλά για εμένα όλο αυτό είναι μια τρομερή εμπειρία» κατέληξε ο Gomez.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com