Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > McAteer: «Σημαντική ενίσχυση σε κρίσιμη περίοδο ο Lallana»

McAteer: «Σημαντική ενίσχυση σε κρίσιμη περίοδο ο Lallana»

lallana

Για την σημασία που θα έχει για τον Jurgen Klopp και τη Liverpool η επιστροφή του Adam Lallana στην ομάδα μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του, μίλησε ο Jason McAteer. O παλαίμαχος άσος των Reds πιστεύει ότι ο ερχομός του Άγγλου μέσου, που δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι φέτος, θα αποτελέσει μία «νέα μεταγραφή» για τη Liverpool.

«Θα μοιάζει με μία νέα μεταγραφή» είπε ο McAteer. «O Adam ήταν κρίσιμος στην περσινή σεζόν. Είναι ένας παίκτης που μπορεί επιθετικά να παίξει σε διάφορες θέσεις, οπότε θα είναι εξαιρετικό το να τον έχουν πίσω, θα ανυπομονεί να παίξει και θα είναι φρέσκος. Έχει μπόλικη ικανότητα, πρόσθεσε τα τέρματα στο ρεπερτόριό του και θα είναι μία ευπρόσδεκτη επιστροφή.»

Έτοιμος για την επιστροφή του ο Lallana.
Έτοιμος για την επιστροφή του ο Lallana.

«Είναι μία κρίσιμη περίοδος αυτή που έρχεται. Πρέπει να πάρεις βαθμούς και να μην τους σκορπίσεις χαζά. Με τις απαιτήσεις του ποδοσφαίρου τώρα παίζεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα και όλο αυτό γίνεται πολύ αγχωτικό. Το να έχεις κάποιον όπως ο Lallana πίσω στην ομάδα είναι ένα σημαντικό συν για τον σύλλογο.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com