Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στα προημιτελικά του Continental Cup οι Ladies!

Στα προημιτελικά του Continental Cup οι Ladies!

ladies

Tην πρόκριση στα προημιτελικά του Continental Cup πανηγύρισε η ομάδα των LFC Ladies! Το γυναικείο τμήμα της Liverpool επιβλήθηκε της αντιπάλου της στην φάση των 16, Aston Villa, με το επιβλητικό 5-1 στο παιχνίδι που τελείωσε πριν λίγη ώρα στο Select Security Stadium του Widnes!

Oι Reds προηγήθηκαν σχετικά νωρίς, στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ashley Hodson, η οποία εκμεταλλεύτηκε την καλή μπαλιά της Niamh Charles για να κερδίσει με το κεφάλι την Rodgers και να γράψει το 1-0. Η Liverpool διατήρησε τον έλεγχο και στο 38ο λεπτό έκανε δύο τα τέρματά της με την Clarke, η οποία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Hodson από εκτελέστρια μεταμορφώθηκε σε δημιουργό. Με το 2-0 σκορ ημιχρόνου οι βάσεις για την επικράτηση είχαν μπει και η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη.

ladies

Μόλις 3 λεπτά στην επανάληψη, η Alex Greenwood επέκτεινε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τις Κόκκινες. Η απάντηση ήρθε απ’την Villa, η οποία με την Chloe Jones μείωσε προσωρινά σε 3-1 στο 67ο λεπτό, όμως η Liverpool δεν είχε τελειώσει. Mε ένα διπλό χτύπημα από την Caroline Weir στο 85 και την Ali Johnson στο 87′, οι Reds με 5 διαφορετικές παίκτριες να χρίζονται σκόρερ, κατάφερε να πάρει την εμφατική νίκη και την πρόκριση!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com