Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθεώνει τον Joe Gomez o Gareth Southgate

Αποθεώνει τον Joe Gomez o Gareth Southgate

gomez

Το εγκώμιο του Joe Gomez μετά την φανταστική εμφάνισή του στο φιλικό των Άγγλων απέναντι στη Βραζιλία έπλεξε ο Gareth Southgate! O Άγγλος μπακ πραγματοποίησε την δεύτερη του εμφάνιση για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα χθες βράδυ, ξεκινώντας ως βασικός και μάλιστα πραγματοποίησε τόσο καλή εμφάνιση που ψηφίστηκε παίκτης του αγώνα! Όπως ήταν λογικό, μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο Gareth Southgate μόνο αποθεωτικά λόγια είχε για τον 20χρονο μπακ.

«Νομίζω ότι όλοι ήταν εξαιρετικοί, αλλά ο Joe ψηφίστηκε παίκτης του αγώνα και αυτή ήταν η δίκαια απόφαση» σχολίαζε ο Southgate. «Νομίζω ότι η λήψη αποφάσεων εκ μέρους του ήταν απίστευτη. Ξέρουμε ότι η αθλητικότητά του είναι το μεγάλο του προσόν, αλλά το να βλέπεις την ηρεμία στο πρόσωπό του σε συνδυασμό με ένα τόσο υψηλής ποιότητα σύνολο κινήσεων, αντιμετωπίζοντας τις κάθετες μπαλιές που έπρεπε να διαβάσει… είναι φανταστικό

«Ο Joe έχει υπάρξει ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες του συστήματός μας για πολύ καιρό. Έχει επιστρέψει από ρήξη χιαστών και έχει δείξει χαρακτήρα. Και απόψε είχε μία πανέμορφη εμπειρία. Μου δίνει πολλά για να σκέφτομαι» κατέληξε ο εκλέκτορας του Αγγλικού συγκροτήματος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com